Наско Месечков излиза в пенсия: Разочарован съм, че талантът ми остана недооценен в България

25 Февруари 2018, 14:00


„Няма да работя повече, ще си гледам семейството. Разочарован съм, че талантът ми остана недооценен в България”, обяви навръх 30-годишния си юбилей бисексуалният танцьор.

Танцьорът Атанас Месечков – известен на широката публика от „ВИП Брадър” и „Денсинг Старс”, вече няма желание да работи и да се изявява на сцена. Преди броени дни той навърши 30 години и по този повод сподели разочарованието си, че талантът му е останал недооценен в родината.

Месечков е огорчен, че през годините малцина са се опитали да разберат изкуството, с което се занимава. „Достигнах до извода, че съм вложил частица от собственото си сърце и талант в нещо, което до този момент малко хора тук са оценили. И защо е така? Защото живеем в страна с по-различни схващания. Сега съм се посветил на най-важните неща в живота ми. Вече не се раздавам за неблагодарници и дребни души. От две години насам за мен най-важно е семейството. То е онова, което продължава да ме движи напред”, написа танцьорът на страницата си в интернет. 

Отдавайки се на равносметка, Месечков преценил, че е време да се оттегли от голямата сцена. Школата му за танци продължава да функционира и сега, но хореографът не е ангажиран с нея ежедневно, а уроците и тренировките са поети от други инструктори.

Освен за невръстната си дъщеря, Месечков полага грижи и за двете деца на съпругата си Кремена от предишния й брак. Говори се, че заможната дама зарязала първия си мъж, за да бъде с бисексуалния Наско, а във финансов аспект семейството напоследък разчитало основно на нея. Навремето известният танцьор и хореограф  излизаше предимно с мъже  – все богати и с добро положение в обществото. Секс списъкът му включваше журналисти, политици и дори френски доктор.

В един момент Наско се кротна и заряза безразборните връзки. Идеята за семейство и дете така го обсеби, че той се втурна в търсене на подходяща булка. За свой късмет, успя да я открие точно в залата по танци, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pishki pishki
преди 4 години
0
Taka e kato tragna po putki.. Ak beshe prodaljil da lapa kurowe i da si go slaga v gaza, do sega shteshe da e po-izwesten ot FLASH DANCE. Losho Nasko, losho, njama da prokopsash s putkite!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
преди 5 години
0
Истината е че лелката го държи изкъсо и не му дава да прави нищо без нея. За това говори така за оправдание
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени