Оставиха на сухо мачото във „Фермата“

11 Септември 2019, 21:30


Автомонтьорът Краси Джунов удари на камък в първия си опит за свалка в риалитито „Фермата: Нов свят“.

Като фермер на седмицата в отбора на бедните той има право да спи в единствената завършена и обзаведена със спартанско легло постройка при сиромасите. Изкушена от опцията да полегне на нещо различно от строително скеле и поляна, маникюристката Силвия прие привидно безобидната му покана да легне при него. Блондинката от Несебър обаче тества дюшека с няколко подскока и прецени, че ще й е по-удобно на земята.

„Не ще да легне при мен, не съм се бил изкъпал и ми се разсърди! Това не ми се беше случвало, да ми дойде жена на гости и да спи на пода! Леле, закъсал съм го!“, оплака се Краси. Той се закани да вземе душ следващата вечер и да приласкае Силвия.

Джунов влезе в пети сезон на „Фермата“ със заявката да флиртува безобразно, като за целта се раздели и с гаджето си в Испания – порно звездата Джесика Блу. Като емигрант нашенецът е изкарвал прехраната си по редица екзотични начини, единият от които е да прави секс на живо в рамките на еротичен фестивал. За Джунов нуждата от ласки е на първо място и на четвъртия ден от престоя си във „Фермата“ той обяви, че вече има закачка с една от най-горещите чорбаджийки Паулина Ванегас. Хубавицата с никарагуанска кръв редовно висяла на прозорчето в триметровата стена на разедниението между сиромаси и чорбаджии. „Покани ме при тях, ей така, да си се радваме“, похвали се пред съотборниците си с палава усмивка Краси.   

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мара
преди 3 години
0
Мачо? Този тъп селяк?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени