Панайот няма да патентова мижав интерес

https://hotarena.net/lubopitno/panaiot-niama-da-patentova-mijav-interes HotArena.net
Панайот няма да патентова мижав интерес

Певецът и изпълнител на парчето „Мижав интерес“ няма да патентова фразата, която обществото вече приема като негова запазена марка, пише Телеграф.

„Това е невъзможно. Тя е ничия тази фраза. Тя си е от българския език. Ще си остане във фолклора като моя, че аз съм я измислил. Но нищо повече“, коментира Панайотов в подкаст на радио Фреш. По думите му хората не правят нищо сами.

 

6 Коментара

Abe,

преди 1 година

Хайде скрий се, бе!! Ставаш смешен на дърти години!

Коментирай

Панайот

преди 1 година

поне съм измислил нещо!

Коментирай

Мария

преди 1 година

ТАКИВА ПРОСКУБАНИ ДЪРТАЦИ С ЧЕНЕТА АМА ХИЧ НЕ ИМ СЕ СЯДА ПРИ БАБИТЕ ДА СПЯТ.НАПЪВАТ КАТО КОСТЕНУРКИ.

Коментирай

Панайот

преди 1 година

проскубана бабичка си ти и за това завиждаш на моите успехи!

Коментирай

LoRa

преди 1 година

Ние сме най-тъпата държава на света с най-големите комплексари! Тук да остаряваш, да си беден, да си честен, да си естествен, да работиш, да имаш някакви телесни мазнини, целулит и други несъвършенства, е срам и позор! Само омраза, селяния и комплекси... Не съм му фен, просто съм разочарована от коментарите. Народ, сред който няма любов, разбиратество и уважение, е загубен. Нашата държава ще се разпокъса , ще изчезне от картата и тогава ще останат нещастните хейтърчета да си плюят скрити по ъглите, но няма да има кой да ги чуе. Тази държава няма връщане към нормалността!

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Не съм фен на П. П., но той поне е известен в някой среди, има популярно творчество което остава след него. А критикарите...... преливащи от злоба същества които сигурно и роднините познават по принуда. Правете нещо хубаво, полезно или поне приятно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.