Пристав Цветанова от „Съдебен спор”: Разведох се, имам нов приятел!

11 Март 2023, 11:00


Нямам драми със "Съдебен спор"

 

КОЯ Е ТЯ

 

Марина Цветанова е родена в София на 20 септември 1992 г. Завършва журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" с профил телевизионна журналистика. Тя е един от най-успешните модели у нас и една от малкото българки, дефилирали на Седмицата на модата в Милано и Дубай. Марина е носителка и на титлата "Мисис България 2019" и е известна като пристав Цветанова от предаването "Съдебен спор" по Нова тв.

 

- Г-жо Цветанова, как станахте модел?

 

- Моден скаут ме намери случайно, докато се разхождах с приятелка на бул."Витоша" в София. Предложи ми да започна обучение за професионален модел. След като го обмислих, се съгласих и преминах 6-месечен курс, на който се учи походка, поведение в публичното пространство, позиране и етикет. Агенцията повярва в таланта ми и покри част от цената за курса. Това е нещо, през което всеки истински модел трябва да премине, за да бъде подготвен за модните ангажименти, които му предстоят. Агенцията, в която попаднах, главно изпраща моделите си в чужбина, но аз бях с малко дете и ми беше невъзможно да пътувам.

 

- От каква възраст моделите започват работа?

 

- Обикновено агенциите предпочитат да инвестират време и средства в модели на 14-15 години, защото на тази възраст имаш възможност да работиш повече години, съответно повече време ще докарваш доходи на агенцията. Родителите на непълнолетните модели подписват договори от тяхно име. В моя случай родителите ми не ме подкрепяха за тази професия. При мен модната кариера започна, след като бях пълнолетна и можех да взимам сама решения.

 

- Помните ли първия си моден ангажимент?

 

- Да! Помня го сякаш беше вчера - ревю на българска модна марка. Цял ден се подготвяхме и репетирахме. Накрая взех 20 лева, но бях толкова щастлива и това бяха най-сладко изкараните ми пари в живота. Много се гордеех със себе си!

 

- Това ли е първата ви работа?

 

- Не, първата ми работа беше на 16 години. Започнах да работя като барман в едно заведение през лятната ваканция. Работих две лета поред. След това започнах към един мобилен оператор и работех в магазин. След години израснах в йерархията и ме назначиха на позицията мениджър на корпоративни клиенти. След това се развивах като модел и създадох собствен бранд за дрехи.

 

- Успя ли моделството да се превърне във ваша основна професия?

 

- Моделството не ми е било никога основната професия. В България преди 10 години трябваше да разчитам на родни дизайнери, за да направят ревю, в което евентуално да участвам. Българският пазар е много малък и няма толкова много дизайнери, които да правят постоянно ревюта и да снимат рекламни кампании. Много е трудно моделството да ти бъде основна професия. Не е възможно в България да се изхранваш с това.

 

- Как започнахте да получавате модни ангажименти в чужбина?

 

- При мен нещата станаха на по-късен етап, когато бях по-организирана и по-осъзната. Подбирах ангажиментите, за които си струва да пътувам, и никога не съм спала в моделско общежитие. Първият път получих предложение онлайн за хора, които имат бранд. Отидох, за да направим фотосесия и да снимаме реклама. Оттам вече ме забелязаха и заваляха покани за седмиците на модата.

 

- Как съчетавате родителството с кариерата?

 

- Дъщеря ми вече е голяма, скоро ще навърши 10 г. Тя е много послушна и нямам почти никакви проблеми с нея, напълно ме подкрепя във всичко, както и аз нея. Гледането на дъщеря ми винаги е било мой приоритет. Старая се да съчетавам нещата. Трудно е, но не е невъзможно. Баща й много ми помага. Когато ми се налага да пътувам, татко й я гледа.

 

- Как спечелихте "Мисис България"?

 

- Моя приятелка, която е печелила конкурса, каза, че след него животът й се е променил към добро и ми сподели, че има кастинг. Посъветва ме да се запиша, тъй като това е най-престижният конкурс за омъжени жени. Отидох на кастинга и след известно време ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена.

 

- Очаквахте ли да спечелите?

 

- Не, изобщо не очаквах. Това ми беше първият конкурс, а имаше жени с много по-голям опит. След победата ми през 2019 година животът ми наистина се промени. Започнаха много повече марки да ме канят да ги представлявам, участвах в над 50 благотворителни кампании. Радвам се, че благодарение на конкурса имах възможността да съм полезна на обществото.

 

- Преди 2 години публикувахте снимки от сватбата си в Доминикана. Как решихте да се омъжите там?

 

- Това беше едно доста импулсивно решение, което към днешна дата не мога да кажа, че е било правилно. Беше хубав и интересен момент, за който и до ден днешен си спомням с усмивка. С мъжа ми се разделихме и в момента си имам нов приятел. Много съм щастлива с него.

 

- Как станахте пристав в предаването "Съдебен спор"?

 

- Жоро Игнатов ми се обади с предложение да бъда пристав. С него се познаваме от деца. Заради образованието ми реши да ми предложи, аз приех веднага, без да се замислям. Работих там в продължение на 2 години, но политиката на предаването е да се сменят приставите, за да има разнообразие. Няма драми, не съм напускала, не са ме и уволнявали. Просто временно се разделихме. "Съдебен спор" беше един от най-хубавите ми периоди. Там отиваш на работа и не знаеш какво ти предстои. Това са истински истории и нямаше нищо нагласено. Реалният живот е по-интересен от каквито и да е режисури.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 месеца
0
Претоплена манджа,вкиснала ''новинка'' за някаква която отваря и затваря една брата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Катя
преди 2 месеца
0
Ами като е разбрал мъжът ти че си проститутка как няма да се разведе !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени