Съвети за грим по време на спорт

204
16 Декември 2020, 12:40


Всички гледаме на спортни личности и се влюбваме в отдадеността и стремежа, които всеки от тях въплъщава в демонстрирането на своите професионални умения. Блясъкът е нещо, което понякога не свързваме с определени спортове, особено ако те включват физически усилия, изпотяване или допълнителен блясък (известен още като кръв, пот и сълзи). Въпреки това, една игра, която определено носи ниво на блясък и мистика на играчите, е спорт, заложен в британската култура: тенис.

Източник: Pixabay

https://pixabay.com/photos/tennis-sports-girl-fitness-ball-15844/


И това ниво на блясък със сигурност никога не е по-очевидно, отколкото на шампионата по тенис на Уимбълдън. Масите се стичат, за да видят емблематичния турнир - победите, загубите и близките пропуски. На тези осветени съдилища се прави и записва история. И още повече от всякога, натискът е върху конкурентите да изглеждат по определен начин; с появата на социалните медии снимките се разпространяват лесно и бързо, а създаването и поддържането на личен имидж на марката е от първостепенно значение.

 

Изглежда може да се заблуди и макар да предполагаме, че безупречно лице се дължи на безупречно приложение за грим, ние не винаги сме прави - изглежда много по-елегантно, отколкото това, което виждат очи ни . Ето  най-добри съвети от звездите, които можете да приложите, докато тенирате фитнес , пилатес или друг спорт. Независимо дали играете или гледате, всички ние можем да постигнем уникален, свеж и дълготраен красив външен вид.

 

Грижа за кожата за освежен финал


„Когато кожата изглежда добре, всичко изглежда добре“ – любимата максима на Мария Шарапова. Използването на хидратиращ серум под обичайния ви овлажнител ще ви помогне да запълните кожата и да придадете определено ниво на свежест на всеки вид.


Матиращо преобразяване


За да добавите повече сигурност към дълголетието на вашия грим, винаги поставяйте с матова пудра. Това не само ще уплътни покритието, но и ще действа като „абсорбатор на излишък от масло“, като напълно ще укрепи стойността ви и ще забави досадния блясък, който е резултат от твърде много топлина. Претендентът за спечелването на Уимбълдън Петра Квитова съветва да сте винаги подготвени за всякакви изненади. Сигурността в безупречния й вид й помогна да стигне до финалите на престижния турнис, а тенис залаганията за победата й са с коефициент 9.00. Тя също добави, че ако кожата ви обикновено е склонна към досадни мазни петна, винаги можете да изберете лек воал от матов грунд, за да придадете допълнително заключване на вашата основа. Имайте предвид, че прекалено матовото покритие може да остарее и да не привлича вниманието към младежката ви светлина.


Източник: Pixabay

https://pixabay.com/photos/tennis-sports-ball-racket-sport-63733/


Фалшив тен или целуната от слънцето


Друг прекрасен начин за ласкателство на тена без грим е да го уеднаквите. Можем да изравним тен на  кожата по множество начини, но едно от най-лесните решения е да се използва изкуствен тен - специално предназначен за използване върху лицето. Винаги ексфолирайте кожата, преди да използвате кремообразен тен, съветва Сада Нахиманова. Това гарантира, че покритието е безпроблемно и без петна, тъй като повечето основи или основи избледняват или стават неравномерни през целия ден поради общо износване. Най-ценната точка от наличието на този тип основа е лекотата на използване на основата по начин, който е лек и естествен, но дава по-безупречно и водоустойчиво покритие от пълното покритие.

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени