Семейна трагедия отключила паник атаки у Мария Илиева

1256
09 Юни 2020, 18:00


Мария Илиева признава, че е страдала от тежки паник акатки, които се отключили преди 8 години, узна HotArena.


Тогава баща й Красимир починал от рак. „Това е най-тежкият период в живота ми! Имаше моменти, в които не ми се щеше да съм жива”, категорична е поп звездата.


Родителите на певицата се разделили, когато тя била съвсем малка. „Навремето разведените се смятаха за недостатъчно качествени, че да имат достойно място в обществото, особено в провинцията. Аз съм от Велико Търново, живяла съм и в Казанлък. Майка ми като хоров диригент работеше по разпределение.


Усещала съм, че ме отхвърлят заради етикета „дете на разведени родители”, разказвала е Илиева.


Когато заживяла в столицата, тя успяла да затопли отношенията с баща си и много пъти се облягала на неговото рамо в трудни моменти. Загубата му се отразила тежко на психиката й и в този момент получила първата си паник атака. „Крайниците ти изтръпват, получаваш сърцебиене и сякаш не ти достига въздух”, описва симптомите изпълнителката. За да се бори с това състояние, тя се консултирала със специалист, който много й помогнал да се стабилизира, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди месец
0
А нямаше паник атаки като беше любовница на Божков.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди месец
-8
Мила Мария, де да имах шанс да се доближа до Васил Божков така, както ти. Нямаше да пропилея този шанс, и със сигурност нямаше да ми се налага да пея по кръчмите. Явно някои хора хващат златната рибка и пак не си сбъдват желанията, защото не знаят как да пожелаят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Миче, Миче....
преди месец
-4
Видя, че те оплюха яко за Божков и тръгна със личните трагедии. Не е правилно. Всички имат лични трагедии, но те не са разменна монета за добър имидж и личност. Айде, чао.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени