Щерката на Любо Нейков иска да се жени за сина на Милошев (Комокът му вади пушка)

24 Май 2021, 13:00


Дъщерята на Любо Нейков, който от две седмици гледаме в „България търси талант“, вече си има приятел, нищо че е само на 10 години. Анна е неразделна със сина на друг известен тв продуцент и колега на баща й - Евтим Милошев - Петър, който е все още на 9 години, пише „България Днес“.

 

Децата учат заедно в столичния френски лицей „Виктор Юго“. Анна е дълго чакано дете, а Любо е изключително привързан нея. Когато пътува по турнета, винаги носи нейна дрешка, която гушка вечер. Затова и не бил особено щастлив друг мъж да се върти около Анна.

 

„Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха. ,,Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам“, разказва през смях майката на Петър - Христина Апостолова, която е сценаристка на „Откраднат живот“.

 

„Искам да оженя за Петър, като завърша училище“, чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. „Никой не им забранява, само аз като баща на момиче имам някои притеснения“, смее се на любовната история Любо Нейков.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
Преди 1 година
0
Какво е комок?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
Преди 1 година
0
Комок е дума, известна само на журналистите. Всички останали нямат привилегията да я знаят.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени