Щерката на здравния министър тъне в лукс в Швейцария (СНИМКИ)

1654
08 Юли 2021, 18:00


Наследницата на скандалния здравен министър Стойчо Кацаров и половинката му доктор Елисавета Енишейнова, е поредната министерска щерка, тънеща в лукс и охолство.

Теодора отдавна се установила в един от най-скъпите градове в света - Цюрих. Висше образование завършва в Германия, където работи две години в Мюнхен в застрахователна компания,  след това заминава за Швейцария, където гради завидна кариера до днес.

През 2012 година е прехвърлена швейцарската централа на дружеството Суис Ре, което всъщност е най-големият презастраховател в света, измерен чрез изчислени нетни приемии.  До настоящата 2021 година дъщерята на Стойчо Кацаров е сменила пет поста, като през последните две години е мениджър от най-висок ранг.  Справка със световен интернет-портал за възнаграждения показва, че служители на подобни мениджърски позиции взимат годишни заплати от порядъка на 125 хиляди швейцарски франка, което се равнява на 200 хиляди български лева.

Теодора е родила две деца. Омъжена е за чужденец немец –Йоханес. Сватбата им за чудо и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 г. Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с луксозна обстановка и стилна украса, писа Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Една
преди 3 седмици
-1
Хайде по-полека с изхвърлянето за кариерата. Не е само тя в Швийцария и не е само тя с хубав пост. Цюрих е може би най-скъпия град и кантон и заплатите там са доста високи, което ясно говори, че 125 хиляди франка годишно са за спициалист-мениджър средно ниво. Викоките постове взимат много над тази сума. Статия за балами.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени