Синоптикът Боби Лазаров посреща празниците сам

1291
22 Декември 2020, 16:00


Симпатичният синоптик на bTV Боби Лазаров се раздели с дългогодишната си приятелка - редакторката от БНТ Ива Колева, научи „Телеграф“.

Доказателство за края на  отношенията им е липсата на техни общи снимки в профила на Ива в социалната мрежа. Последно двамата са отбелязани заедно през февруари тази година от бащата на Боби - пловдивския журналист Любомил Лазаров.

В скорошно интервю самият синоптик също намеква, че вече е ерген. „За коледната украса отговаря дизайнерът в семейството - майка ми. От малък си спомням как тя успяваше, дори с ограничен бюджет и възможности, да превърне панелния апартамент в нещо коледно и уютно. В дома, който аз обитавам, украсата е по-скоро ергенско-спартанска и оскъдна. Все още не ми е останало време да се погрижа за това, но си падам по светещите лампички. Вкъщи имам повече предмети от „Междузвездни войни, отколкото коледни, но може да направя съчетание между двете“ - разказва Лазаров, който преди живееше с Ива и бялата им малтийска болонка Алиса, но явно вече редакторката не внася уют в дома.

Двамата се бяха запознали покрай работата на Боби като репортер. Според близки до двойката връзката им била сериозна и дори приятелите им очаквали скоро да създадат семейство. Боби често водел Ива при родителите си в Пловдив. Така че раздялата им изненедала много всички близки на двойката

Поради така стеклите се обстоятелства Боби Лазаров ще прекара Бъдни вечер и Коледа сам тази година. Той дори планира да бъде на работа по празниците. „Ще водя прогнозата за времето. С колегите ми правим свой празник в нюзрума, нищо не се губи от коледното настроение. А и работата по време на празници спестява излишно прекаляване с храни и напитки, погледнете го от тази страна. Работейки на празници обаче, имам извинение пред някоя симпатична госпожица да ме отведе „у майкини“, „да видим техните“, защото съм на работа. Тази година Коледата ми ще е различна и заради пандемията. Тоест видеочат с най-близките ми хора, които няма да са покрай мен. Дано на следващата можем да прегърнем хората, които обичаме, без да се тревожим дали ние или те може да се заразят с нещо“ - обяснява Боби.

Боби Лазаров на работа

От материала става ясно още, че заради коронавируса родителите на синоптика не мърдат от къщи, а сестра му - виртуозната цигуларкарка и диригентка Деляна Лазарова - е в Англия, където работи. Боби се надява на следващата Коледа да бъде със семейството си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени