След новия старт на „Стани богат”: Махнете Джаро, искаме си Ники Кънчев!

2895
03 Април 2018, 10:38Леко притеснен и развълнуван в неделя вечер актьорът Михаил Билалов направи дебют като водещ на играта „Стани богат”. Зрителите обаче са на мнение, че е по-добре да върнат Ники Кънчев, научи HotArena.

Актьорът, който стана известен като мафиота Джаро от сериала „Под прикритие”, седна на стола на Ники Кънчев и въпреки че бе в нова роля, успя уверено да се справи с нея.

Хиляди зрители с нетърпение се настаниха в неделя вечер пред малкия екран, в очакване на шоуто, което слезе от ефир преди четири години. Но вместо радост, остана неприятното усещане, че Билалов не успя да стигне до висотата на Ники Кънчев.„Много е суховато”, „Няма емоции, нито поведение”, „Билалов е приятен, но доста скучен” са отзивите в мрежата. Според почитателите на шоуто, предаването се нуждае от динамичен водещ с разчупено поведение, а Ники Кънчев несъмнено бе точният човек за тази задача.„Ясно е, че е невъзможно да го сравняваме с Ники Кънчев”, лаконична е друга зрителка.


Впечатление направи, че Билалов през цялото време четеше сценария и фъфлеше доста неуверено. Профилът на Ники Кънчев пък бе залят от недоволни коментари, но водещият не е коментирал дали одобрява заместника си.


„Ти си еталон и класа. Незаменим, предаването загуби много без теб”, пишат му потребители.


Многохилядната аудитория не пропусна да забележи, че е доста трудно да се влезе в обувките на водещия. За да стане част от най-рейтинговата игра обаче, Билалов ще трябва още доста да се постарае. Той трябва да получи одобрението на продуцентите от световната компания, чиито регламент доскоро повеляваше, че начело на формата винаги трябва да застава журналист.


За мястото на Ники Кънчев се бореха още Юлиян Вергов и радиоводещия Димитър Павлов.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 3 години
-2
Гледах предаването - разликата между двамата водещи е от земята до небето! Дори не се сещам поне за едно нещо да имат допирна точка. Но на мен друго нещо ми направи впечатление: ниските суми за първите въпроси! Пуснах си стари записи, отпреди 10-тина години, когато се приема, че парите са имали по-голяма стойност - нищо общо! Не стига, че са Държавна телевизия, ами и се стискат за някакви елементарни суми в рамките на 1000-1500 лв, като се има предвид, че почти никой не се отказва на такова ниво.. Абе смях отвсякъде - те какво ли са направили като хората БНТ, само лапат от нашите пари и отчитат дейност!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени