Станка Златева изплака най-голямата си мъка: Искам семейство, но не ме възприемат като жена!

3731
23 Април 2020, 18:00


На 1 март голямата Станка Златева навърши 37 години, узна HotArena.


Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба слез от тепиха през 2016 и заживя живота, който лагерите и състезанията години наред й отнемаха. Но въпреки това късметът да създаде семейство продължава да я заобикаля. Откакто свали трикото, тя се установи в Сливен, където създаде клуб "Станка Златева". Залата, построена преди 3 години на терен, предоставен безвъзмездно на спортистката от общината, се използва основно за тренировъчна и състезателна дейност по борба. 


Изборът на Златева да остане в града под Сините камъни, за да предава на младите своите умения в борбата обаче отново се оказа за сметка на личния й живот. "Попаднах в град на хайдути. Трудно е да срещнеш човек, който да гледа в една посока с теб. Мен ме гледат с респект и уважение, никой не иска да те опознае такъв, какъвто си, а иска да се докосне до теб заради това, че си някой. Което е много лошо... А моята мечта е да имам семейство и деца, та нещо да остане и за тях", огорчена е Станка, че не може да случи на партньор. 


Откакто сме в изолация Златева или усъвършенства уменията си в кухнята, или влиза в ролята на доставчик на провизии за майка си в Крушаре. "Експериментирам всеки ден - салати, пържолки - дали на тиган или на скара, макарони - правя ги с риба, със зеленчуци. Като цяло се справям. Хляб не ям, не пия газирано. Не ме интересува как изглеждам, дали някой ще ме хареса или не. Почивам си физически и психически. 


Само да не стане дълго и да вземе да ми хареса, после трудно се илиза от това положение нищо да не правиш, да нямаш ангжименти. Иначе майка ми е на село, добре е, изпълнявам поръчките й, нося й лекарства, храна - доставчик на всичко съм", разкрива Станка, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mimi
преди 2 месеца
0
Всъщност не е грозна, има хубави очи и устни. Трябва малко усилие да се поддържа като жена- да си пусне по-дълка коса, малко грим и женствен дрехи. От нея зависи. Успех!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 2 месеца
-2
И да поотслабне малко.
Уф
преди 2 месеца
-3
Ами първо почни да се обличаш като жена и да изглеждаш като жена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 месеца
-1
Мъжките спортове изкривяват не само женското тяло но и психиката.Това борбата така и не можах да я възприема като спорт за жени.
кати
преди 2 месеца
-9
За това как ще те възприемат мъжете ,и че в един прекрасен момент трябва да създадеш семейство е трябвало да помислиш преди да се захванеш с този според мен,основно мъжки спорт.Моите адмирации за титлите и медалите ти,но като знаят мъжете как можеш да натръшкаш по пет на куп,като какво да те възприемат.Но не се отчайвай,Злати,ти си прекрасна,млада душица.....за всеки влак си има пътник.....ще срещнеш твоя човек,от сърце ти го желая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени