Андреа била само с трима мъже: Съжалявам, че 13 години е бях вярна Кубрат!

https://hotarena.net/pod-pricel/andrea-bila-samo-s-trima-maje-sajaliavam-che-13-godini-e-biah-viarna-kubrat HotArena.net
Андреа била само с трима мъже: Съжалявам, че 13 години е бях вярна Кубрат!
Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката, която е бивша моделка, е имала интимни отношения само с трима мъже, издадоха близки до блондинката пред „Уикенд”.

Учудващо за разкрепостеното й поведение на сцената, както и за разголените й снимки, но източникът ни издаде, че фолк дивата не е поглеждала друг мъж по време на 13-годишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. „Тя наистина му беше вярна. Именно заради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери”, разказват нейни приятели.

Двамата се залюбиха, когато тя бе едва 20-годишна, а малко след това спортистът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел специално заради певицата. Двамата така и не стигнаха до гражданското. 
Приятелките на Теодора, както е истинското име на певицата, се кълнат, че преди Кобрата тя е имала само двама мъже в живота си. Първият е бил Янко, бивш гард на дупнишките Братя Галеви, с когото тя е имала няколко години страстна връзка и дори е посветила първата си песен „Като непознат” именно на него. След това фолкаджийката е имала още едно гадже, а след това на хоризонта се появил боксьорът Кубрат Пулев.

Докато  Кобрата й бе годеник не се осмеляваше да гледа навън, а и никой от противоположния пол не смееше да я сваля, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше потребност да бъде с друг”, разкриха източниците на изданието.

От доста време се знае, че Андреа не може да се похвали с богат сексуален опит, защото още на 20 започна връзка с боксьора, заради когото остана без пукнат ухажор. Днес блондинката, която след раздялата си с Кобрата се взе в ръце – отслабна и започна да се грижи за външния си вид, съжалява, че е посветила най-хубавите си година на неверника Кубрат.

Припомняме, че силиконовата блондинка развя брутални подробности за връзката им публично и в социалната мрежа инстаграм разкри, че Кобрата й е изневерявал многократно, докато я молел да му роди дете.

Иначе сагата между Андреа и боксьора продължава. Преди дни певицата посрещна с нов татус отговора на бившия си годеник. Спортистът даде обширно интервю пред Ники Кънчев в рубриката му в интернет сайт, като засегна и раздялата с фолкпевицата, както и емоционалните й постове в социалните мрежи. Блондинката не отвърна на коментара му. Вместо това сподели клипче, в което се вижда как й правят нова татуировка на врата – знакът на зодията й Водолей. Все пак малко след интервюто на Кубрат, Андреа отговори на въпроси на почитатели в инстаграм, от които стана ясно какво е мнението й за изневярата, както и за какво съжалява.

„Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е вярно и кое е грешно. Изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените ти вярвания е най-голямото предателство”, сподели Андреа. Тя съжалява за това, че през последните години е позволила на някои хора да влияят на кариерата й.

„Никога повече!”, написа певицата в отговор пак на свой фен, с което създаде впечатлението, че подготвя голямото си завръщане в попфолка. В последно време Андреа залага предимно на международни проекти, като последно в края на април представи своя версия на обичаната песен „Повей, ветре” на Паша Христова.
Любопитен отговор даде Андреа и на въпроса на свой почитател дали вярва още в хората: „Не вярвам в празни приказки! Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за това как хората сами трябва да си вярват, да бъдат обединени, чисти и да бъдат истински! А в същото време самия ти да знаеш, че в огледалото не виждаш истинската си същност”. 

Кубрат, от своя страна, свърза раздялата с Андреа с контекста на разговора, в който сподели убеждението си, че това, което ни държи живи, са „тези емоции, тези моменти на невероятно, нещо, което е отвъд нормалното”. „Тя е един уникален човек. Повече от уникален... Няма как човек като мен да е бил с някого толкова много и дълго време ей така. За съжаление ние не успяхме така да се съчетаем... Когато и двамата са известни личности в една връзка, е много трудно. И аз пак обаче ще се върна към себе си и ще приема вината в себе си за това, че не успяхме”, сподели Кубрат Пулев. 

14 Коментара

;)))))))))))))) Вече ставаш жалка, Тодоро!

преди 3 години

Хаххахахаххахахаххахахаххах

Коментирай

hehe

преди 3 години

тази снимка е много показателна за лицемерието на пулев - години наред сам навираше ненките на андреа в обективите и нямаше проблем с разголените ѝ снимки. Преди 4-5 години се сети, че може да го играе патрЕот и морален стожер на българите и публично започна да се оплаква от поведението ѝ, за да спечели някоя и друга симпатия. Няма по-лъжлив и фалшив образ от този на пулев в публичното пространство.

Коментирай

WoW

преди 3 години

Ако някой повярва и за секунда, че това нещо Андреа е била само с 3ма е за лудницата!!! 3ма може да са били само за последната седмица хахаха

Коментирай

Педро

преди 3 години

Глупости, кой ли не я е минал, Андрюша Тодорска!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Е нали уж Андера била грозно прасе и никой не я е искал, а пък сега уж я минават наред. Последно кое е истина? Дебела и ужасна или дебела и желана?

Коментирай

Ирена

преди 3 години

Кубрат удари дъното. щом той да се крие като мишка от нея ,какво остава за другите мъже

Коментирай

Това е истината

преди 3 години

Преди е била желана, сега е просто дебела и грозна.

Коментирай

Не съм и фен

преди 3 години

Яма много сте злобни ! Яжте лайната на Андреа! Гадове! Дебела била ! А пък вие чукате Адриана Лима!Чикибойци! И 200 кила да стане , 90 процента от мъжете шибате и имате грозни жениииши!!!!! Хаааоа

Коментирай

Потрес

преди 3 години

Олелее само с трима ?!?! Та тя направо е изостанала доста,ужас ужас.Господи,няма такова падение,що за долнопробно състезание е това.

Коментирай

George1

преди 3 години

Простотиите на мис Пиги край нямат.

Коментирай

баста на чалгата

преди 3 години

Той може и да се опитвал да играе патрЕот и нещо си но кой му се е вързал? Колкото и да го пробутваха по медии,колкото и да се опитва да говори умно си остава най-обикновен бияч за пари,чалгар. Лика прилика са си с Андрешка. Пошли и отвратителни и двамата,нямащи представа наистина какво представляват в очите на обществото.Убитаци имащи се за "звезди".

Коментирай

баста

преди 3 години

"Драмата" на чалгаропитеците се изтърка.

Коментирай

баста на чалгарията

преди 3 години

"Кариера"на кръчмарска певачка показваща си задника и гумените цици по снимки и клипове фотошопирани до неузнаваемост-простотия до безкрайна.Била ималА кариера,чалгарката.Да не е световно известна оперна певица та да има кариера?Психарка преследваща мъж/то пък един мъж/ който я изоставил.Нито имат брак,нито деца за да реве по медии.

Коментирай

да

преди 3 години

Показателна е снимката,вижте им физономиите,позата,това са подчовеци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.