Антония Петрова иска второ бебе до две години

1438
01 Септември 2019, 13:00


Антония Петрова роди сина си Благовест едва преди 7 месеца, а вече сериозно се замисля за второ дете. Бившата миска и настояща г-жа Батинкова мечтае за дъщеря, която да превърне в свое малко копие. „Надявам се до две години отново да забременея, този път с момиче”, споделя блондинката.

Откакто роди, Антония e заприличала на онези амбициозни майки, които тикат децата си да бъдат първи във всичко. Тя насърчава няколкомесечният Благовест да ходи и току-виж започнал да чете още в детската ясла. „Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, хвали се блондинката.

Бебето се роди точно на 17 януари, когато бившата миска празнува своя имен ден. Датата не е случайна, защото числото е щастливо за тяхното семейство – на 17 март съпрузите се срещнали за първи път, а на 17 юни миналата година се ожениха в Гърция. „На Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми получихме най-големия подарък в живота ни. Роди се Благовест Ивайло Батинков. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо - раждането на живот по естествен начин!”, съобщи Петрова във фейсбук. Тя до последно се чудеше дали ще успее да даде живот на сина си по естествен път или чрез секцио, но благодарение на професионалистите в болницата не се стигнало до операция. Ивайло Батинков нямал съмнение, че иска да присъства на раждането, за да подкрепя съпругата си и да й вдъхва кураж.  Гордите родители броили 2500 лева за избор на медицински екип и ВИП обслужване, отделно приготвили за лекарите и акушерките скъпи дарове, пише "Уикенд".

Петрова не пропуска да изтъкне, че изкарала изключително лека и спокойна бременност, затова е готова отново да зачене в кратък срок. „Искам децата ни да са с малка разлика във възрастта. Толкова щастлива и уверена се чувствах по време на бременността, липсваха неразположения, всичко беше така хубаво, че искам отново да го изживея”, категорична е Антония.

Тя качи не повече от десетина килограма и малко след раждането вече влизаше в тесните си дрехи. Тъй като през деветте месеца на бременността се чувстваше добре, блондинката не спираше да пътува в чужбина. Тя обиколи 17 държави и дори се завърна от Дубай броени дни преди раждането. И уж се закани, че ще си почива и ще събира сили за, но не издържа да скучае вкъщи и хукна към Обединените арабски емирстава с частен смолет, собственост на семеен приятел.

Връзката на Петрова и Батинков се разви много бързо. Антония забременя два месеца след запознанството им, но зачеването не било случайно, а добре планирано – за щастие то се случило веднага щом влюбените го поискали. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората опитват с години и не се получава, затова съм благодарна на съдбата!”, обяснява дипломираната юристка.

След положителния тест за бременност, бившата миска и мъжът й бързо насрочиха дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие присъстваха много приятели и роднини. В България пък съпрузите организираха друга церемония, но в тесен семеен кръг.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до ахъ
преди месец
-6
въйй голем кенеф си ма, деба злобната анална жлеза, че се насереш да хапеш урод мръсен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ахъ
преди месец
-1
Живи и здрави да са, да им се раждат деца! Обаче, читателската аудитория ще устои ли на двойна доза обстрел от тоя крокозъбел? До този момент идва в повече даже едно свръх уникално бебе, което до дни ще управлява космически кораб...А може би тя не е виновна, а Хотарена, които смятат, че ни е супер важно да знаем тая кога е яла, кога е срала...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди месец
0
Веднъж да съм на едно мнение с теб.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени