Дарина Павлова забрави Илия! Пропуска помена му

15 Февруари 2019, 17:38


Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от смъртта на съпруга си Илия, която е в началото на март месец, узна HotArena.

 

Вдовицата на убития бос на „Мултригруп“ имала неотложни бизнес ангажименти и нямало да намери време да дойде до България, за да поднесе цветя на гроба му.

 

За последно милионершата е засичана да пали свещ пред паметника на покойния си съпруг през далечната 2011 г., когато отново не уважи датата на смъртта му, а се появи на рождения му ден, писа „Ретро“.

 

Тогава Дарина кацна инкогнито у нас на летище Горна Оряховица с фалкон – същия като правителствения ни самолет. Павлова така и не се отби до гроба на съпруга си в Арбанаси, когато бе жури на „Гласът на България“ и остана у нас близо два месеца.

 

Дарина дори спряла да плаща на фирма за поддръжката на гроба. С това се занимавал бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, който от време на време изпращал хора да окосят тревата. С пукването на пролетта обаче гората край Арбанаси поглъщала паметника му, който не можел да се види с просто око.

 

И трите му деца най-вероятно ще пропуснат помена.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени