Джуки №1 влизат в политиката! Бг Барби Андреа с апетити към властта

05 Април 2021, 11:11


Бг Барбито гласува за първи път в живота си! Гордата притежателка на най-големите устни в света взе участие във вчерашните избори за Народно събрание, като пропътува България по дължина, за да даде своя вот (точното разстояние от София до Бургас по магистрала „Тракия“ е 386 километра).

 

„Досега не бях упражнявала правото си на глас, въпреки че съм на 23 години. Знам, че не е правилно, и тепърва няма да има такъв пропуск. Щом имаме някакво право, не трябва да се отказваме от него. През вековете жените са се борили за това право и не бива с лека ръка да го погубваме. Публично обещавам, че ще гласувам на президентските избори наесен, както и всички следващи. Знам, че можех със студентската си книжка да гласувам в София, но реших специално да се прибера в родния си град Бургас и тук пуснах бюлетината", разказа пред „България Днес“ Андреа Иванова, както е истинското име на русокосата девойка.

 

Тя сподели, че от навършването на пълнолетието си досега не е изразявала вота си, тъй като се чувствала далеч от политиката и не го приемала като нещо, с което може да е свързана. „Вече е различно. А защо не - някой ден може аз да участвам в политиката и да се кандидатирам за пост. Едно добро начало в тази посока ще е, ако запиша такава магистратура", заяви бургазлийката, която в момента е на финала на придобиването на бакалавърска степен в Софийския университет.

 

Българското Барби решава да гласува по старомодния начин - пуска хартиена бюлетина. „Избрах традиционния вот, тъй като се притеснявам, че машината може да не ми отчете гласа или да се случи някакъв проблем. Преди да отида до изборната секция се подготвих какво да правя и бях информирана. Също така съм чувала от хора как се действа и нямаше изненади", обясни изборната си неделя Иванова. Tя не се притеснява от провеждането на вота в условия на пандемия и от струпването на много хора на едно място, като не сваля маската от лиц

 

ето си. Прави си и селфи в тъмната стаичка, за да увековечи този исторически за нея момент. Преди това й се налага известно време да чака на опашка, за да стигне до урните, където има възможност да огледа хората около нея. „Много хубаво впечатление ми направи, че имаше много млади хора. Точно ние трябва дa сме активни. Важно е да се гласува, защото промяната идва от хората и техния начин на мислене. Пандемия има в целия свят и не бива да ни спира да продължим живота си. На опашката имаше и възрастни хора, които не бяха изплашени, а спокойно изчакваха да пуснат бюлетината в урната", добави Иванова, която иска да вижда повече надъхани хора.

 

За деня на изборите тя подбира облекло, което ярко подчертава новия й бюст, изграден от 1200 кубика силикон, който постави по-рано тази година. Притежателката на най-големите устни в света след направените 22 вливки на хиалурон в тях през последните години се устремява и да бъде дамата с най-големи гърди у нас.

 

„Много се харесах, като видях новите си гърди в огледалото! Резултатът ме удиви. Много добре са оформени, размерът също е отличен. Друго си е да имаш огромни гърди. И преди операцията имах голям бюст, но на мен размерът никога не ми е достатъчен и все ми се вижда малък", разказа атрактивната блондинка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mer
Преди 1 година
0
Това е срамно заради единия сеир да пишете за хора със сериозни психо проблеми като за бяла мечка тръгнала да гласува! Изглежда противно и налудничаво, отблъсква и плаши.Мисли ли някой, че майка й приема тази трагедия спокойно? Медии които пишат, за едно объркано момиче, обезобразено до смърт като за някоя звезда! Безобразие!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
Това нещо на снимката е по-добре да влезе в психиятрията.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мари
Преди 1 година
0
Вече нищо не ме учудва.Щом Славун влезе в политиката защо и това създание да не влезе.няма ценностна система за младите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
Преди 1 година
0
няма друг такъв изрод
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
Преди 1 година
0
при това доброволен...
Kometar
Преди 1 година
0
Хорс, спрете да правите реклама на това объркано създание, не й помагате да реши проблема си, момичето е болно и трябва да посети психолог, най-много, като навсякъде я показвате, да повлече с примера си други лабилни деца :( спрете да поощрявате простотия в тази държава, аман значи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
Преди 1 година
0
Моля ви, 1 април мина, за Хелоуин още е рано!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
Преди 1 година
0
Не ни занимавайте с психоПатки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени