Джулиана Гани си правила липосукция (На балъците разправя, че слабее с чайчетата на мъжа си)

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-si-pravila-liposukciia HotArena.net
Джулиана Гани си правила липосукция (На балъците разправя, че слабее с чайчетата на мъжа си)
Силиконката Джулиана Гани е драстично отслабнала напоследък, но вталяването й не се дължи само на усилени тренировки във фитнеса. Запознати издават, че едрогърдата блондинка е прибегнала и до методите на пластичната хирургия, за да оформи тялото си. Тя си е правила липосукция, но ако я питате, ще ви каже, че се е отървала от излишните тлъстини само с чай за отслабване и диета.

Мъжът на Джулиана е фитнес инструктор и върти бизнес с продукти за отслабване, като най-популярният от тях е т.нар. чай за детокс. Гани казва, че свалила над 10 кила, приемайки по два пъти на ден от топлата напитка. Хора от обкръжението й обаче издават, че си е помогнала допълнително и с липосукция в проблемните области.
Иначе пред широката аудитория Гани се хвали, че спазва стриктна диета, изготвена от мъжа й Илиян Найденов, която включва по-малко от 1600 калории дневно. „Bcяĸa нeдeля cи пpaвим пo eднo „мpъcнo xpaнeнe”, чиятo фyнĸция нe e дa ce нaтъпчeм ĸaтo пpaceтa или дa cъcипeм peзyлтaтa oт цялa ceдмицa cтpиĸтeн xpaнитeлeн peжим, a дa създадем пoзитивeн cтpec нa opгaнизмa cи. Πo тoзи нaчин гo зaxpaнвaмe c paзличeн зa нeгo тип въглexидpaти и мeтaбoлитнитe пpoцecи ce зacилвaт”, обяснява силиконката.

Прави впечатлние, че Джулиана изпитва неистов страх, че може да отново надебелее. Само допреди няколко години тя беше значително по-едра. Килограмите бяха едно от основните неща, които я вълнуваха, дори по време на бременността й. Риалити звездата неведнъж е споделяла колко много се е опасявала да не заприлича на кит.
За деветте месеца, през които носи сина си Давид в утробата си, Гани качи не повече от 7 кг. Макар и бременна, тя продължаваше да спазва диета. Някои я упрекваха, че не е здравословно за жена в нейното положение, но Джулиана не обръщаше внимание на критиката. Тя толкова се страхуваше, че ще се окръгли като бъчва, че направи всичко възможно това да не се случи. Въпреки усилията й обаче, пак не била доволна от някои зони по тялото си, затова се подложила и на липосукция.

Не е тайна, че Гани е обсебена от външния си вид и прави какви ли не интервенции и операции, за да поддържа перфектните според нея пропорции. Тя няколко пъти си е оперирала гърдите и е увеличавала размера им със силиконови импланти, носа си също нееднократно е прекроявала. Еротичната моделка и млада майка толкова е променила външния си вид през годините, че едва ли някой помни каква е била напълно естествената й визия.

Тя се увлякла толкова по естетичните корекции и пластичната хирургия, защото като момиченце обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, който, разбира се, е недостижим за нормален човек. Още в тийнейджърските години риалити звездата се изрусила, а по-късно си оправила не само недостъците по тялото, но и по лицето. В един момент устните й бяха достигнали плашещи размери, натъпкани с голямо количество филър. После Гани разгради част от него и джуките й добиха по-нормален вид, но тя няма намерение да се отказва от хиалуроновите пълнители, писа Уикенд. 

Джулиана не спира да твърди, че тънката си талия дължи изцяло на мъжа си Илиян, който от години работи като фитнес инструктор и от време на време пише книги за здравословния начин на живот. Той продава и чай за отслабване – един пакет от ароматните билки струва 20 лева. Треньорът често е нападан от конкуренцията, че реалната цена на продуктите му е не повече от 5 лв, но пък той той се кълне, че комбинацията е ефективна и регулира метаболизма.

10 Коментара

Ceco

преди 2 години

Айде пак тази проскубаната проститутка.

Коментирай

t

преди 2 години

Не харесвам много слаби жени, но тя определено си беше доста едра и то не толкова едра - не е там проблема, а по-скоро че беше едра, отпусната и целулитеста. Изобщо не покриваше претенциите, които имаше. Няма как тази изчистена талия да я е постигнала само с диета. Не съществува такова нещо като точково горене на мазнини, а и се знае, че тя се префасова и прекрои като Франкенщайн, така че логично да предположим, че и за това е прибегнала до скалпела. А и коремът й изглежда точно като че си е правила абдоменопластика.

Коментирай

t

преди 2 години

С травеститски неспопосано сложени под мишниците цици.

Коментирай

Опса

преди 2 години

Има комплекси милата, защото като е била малка, никой не й е обръщал внимание ,никой не й е казвал,че е хубава . Израснала е с огромни комплекси и сега се чуди какво да промени по себе си, че да се хареса на всички и всички да прихват, като я видят... уви обаче прилича на надуваема кукла. С тези огромни гърди поражда смях и съжаление у всички!

Коментирай

абе,

преди 2 години

Това същество става все по-грозно и зловещо.Горкото и дете като поотрасне ще се срамува от нея.

Коментирай

За Джула

преди 2 години

Джуло,спри да слагаш минуси на коментарите под платената ти статия!

Коментирай

Баба Генка

преди 2 години

Мале бабета, ко туй? 100 години съм на белио свет, за пръв път да вида цица да започва от рамото, тва дефект ли е, шо е?

Коментирай

Куку

преди 2 години

Добре, а защо гърдите и почват от рамото,вместо да си прави лицето да отиде да си поправи гърдите

Коментирай

......па

преди 2 години

Това не са цици,това са гумени топки пришити към гръдния кош.

Коментирай

Хъмм

преди 2 години

Седя си, чета долните коментари, поглеждам си рамото... Е не мога да си представя гърдата ми да започва от там!И това е работа на доктор.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.