ДОБРОТО ПОБЕДИ! Ето защо ЛЕСТЕР е ЛЮБИМЕЦ на БЪЛГАРИЯ!

18 Декември 2012, 10:19


ФИНАЛИСТЪТ ЛЕСТЕР спечели хората с ДОБРОТАТА СИ!

 

Оспорвана борба имаше снощи на финала на риалитито Биг Брадър! Крайните трима финалисти бяха Боби, Найден и Лестер. Борислав зае почетната трета позиция, а на финала се изправиха двамата приятели- Найден и македонецът Лестер.


Лестер се вълнуваше страшно много снощи!

 

Зрителите на Биг Брадър трябваше да избират между двама от най-колоритните съквартиранти на сезона ALL STARS. В студиото при Ники Кънчев, Маги Халваджиян защитаваше Лестер, а Иван Ласкин- Найден. Всички изтъкнаха промяната у пакостника Найден, но не остана без коментар и положителната нагласа на младия македонец- Лестер.

 

“Все ми се струва, че българите са помъдрели, и няма да делят хората на националности, а според това какво правят и как реагират”- каза в защита на Лестер, Маги Халваджиян.

 

Макар, че у Найден се вижда кардинална промяна, той на няколко пъти прояви характер и създаде конфликт със Стойка, докато Лестер завладя хората с непринуденото си поведение. Македонецът беше и е най-положителната фигура в Биг Брадър. Момчето никога не се заяде със съквартирант, нито обиди някой. Усмивката му, както и комичните ситуации, които двамата с Найден измисляха, дадоха на зрителите нещо от, което се нуждаят- ДОБРО!

 

Гласът на Биг Брадър обяви Лестер за победител, а момчето пожела да напусне къщата през покрива. Стана страхотно шоу, а когато Лестер се появи на сцената при Кънчев, сънародничката му- Цеце Орешкова, не можа да спре сълзите си.

 

“Спечелих, защото гледах само положителните страни на съквартирантите!”- каза Лестер.

 

Да му е честита новата кола и първо място!

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени