Ексклузивни разкрития за Радост Драганова: Изневерява и на новия си в Лондон с влиятелно ТВ лице! Ето с кого + Още пикантни факти за водещата, за които 100% не подозирате

14 Март 2017, 13:00


HotArena получи скандален сигнал, който представя ТВ водещата на „Мармалад“ Радост Драганова в доста неприятна светлина. След като бракът й с продуцента Ники Николов се разпадна заради нейно прегрешение, както твърди информаторът, сега се оказва, че и на новия си мъж Иво Георгиев красавицата слагала рога.

 

 

Тези пикантерии открихме в писмо от читател на HotArena, в което дори са намесени конкретни имена. Ето какво гласи то:

 

 

Здравейте,  скоро четох статия за Радост Драганова и поредния й развод с продуцента Ники Николов, след като е хваната да изневерява, както преди години стана с първия й съпруг. Сега официално госпожата е любовница на бившия банкер Иво Георгиев. Аз живея в Лондон и искам да отбележа, че госпожата много често пътува до Лондон, където зад гърба на Иво Георгиев интимничи открито с Крис Вронски.

 

 

Много хора се чудят защо не се свалят предаването й, което няма зрители, та реших да обясня защо. Крис Вронски е влиятелно лице в телевизиите. За него можете да намерите информация в интернет. Въпреки, че Г-н Вронски е на 63 години, това не е проблем за г-жа Драганова, за която явно е от първостепенна важност да я дават по телевизията. За съжаление в България така се успява, с високо вдигнати крака, а работливите хора заминават в чужбина, където всичко се постига с труд, а не с ласки на възрастни господа. За честите и пътувания до Лондон и хотелите на името на г-н Вронски можете да проверите“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 5 години
-1
Това е изключително грозна и некадърна женица и вече старичка хили се като малоумна селянка мястото и е да продава в кварталната бакалия
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Паве
преди 5 години
-1
По-лесно ще е да изредите кой не е минал през нея, немоем ги запомним другите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gogo
преди 5 години
0
Махнете я тази жена от телевизията, не се излагайте само боклуци да гледаме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Новина
преди 5 години
0
Аз не знам има ли някой, който гледа това тъпо предаване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени