Фобиите на звездите: Стораро в ужас от черни котки, Петканова се страхува от жаби, вампири плашат Диляна Попова, Алисия в ужас от Меркурий…

15 Май 2021, 16:00


Родните звезди също като всеки човек имат своите страхове и фобии, пише „Телеграф“.

Бившата репортерка в предаването „На кафе“ Деси Цонева и настояща кулинарна влогърка преди известно време заседнала в тесен асансьор. Тъй като по принцип изпитва страх от тесни и тъмни пространства изпаднала в шок. Брюнетката прекарала над един час в тясното пространство с всички симптоми на паникатака - силен страх, дискомфорт, ускорен пулс, учестено дишане. След час била спасена от асансьорния техник. Споделя, че това е единственият случай и за щастие повече не е изпадал в подобно състояние.

Моделката и инфлуенсърка Алекс Петканова разкрива, че нищо не я ужасява, както жабите. По всяка вероятност тази фобия е изпитание за нея, тъй като тя и семейството и живеят извън столицата, и то в къща с просторен двор, където вероятността да срещне жаба е доста голяма. Подобно на Петканова и актрисата Ралица Паскалева има фобия от комари.  Тя харесва насекомите, но само ако с десен на роклята. Певицата Ева Пармакова, чиято звезда изгря в музикалния формат X Factor изпитва ужас от клоуни. Изпълнителка е  провокирана от хитовата лента „То“ по романа на Стивън Кинг. Тя се страхува от самотата, болестите, пред които човек е безсилен и от високото.

Страх от затворени пространства изпитва Сашка Васева. „Имам тежка клаустрофобия. Страхувам се от затворени пространства, тесни помещения, в които няма достатъчно светлина и въздух“, жали се певицата. Легендата на джаза Васил Петров пък се опитва да превъзмогне своите страхове вземайки първите си уроци по пилотиране през 2018 година. Българският фрак Франк Синатра определи действието си като героично, предвид страха от високото. Една от най-красивите българки Диляна Попова изпитва ужас от чудовища и вампири.

Фолк изпълнителите изпитват голям страх от ретроградната фаза на планетата Меркурий . Когато е в творчески застой, Алисия го отдава именно на Меркурий. Изпълнителката не записва нови парчета през този период, както и видеоклипове към готови музикални проекти заради ретроградната планета.С подобна нагласа са колегите й Константин и Анелия. Те насрочват важни пътувания и срещи за други дати, за да гарантират успешното им протичане. Коцето дори се допитва до астролог. Талантливата Роксана неведнъж е казвала, че има различно усещане много често - шесто чувство. Не предприемат дори първа стъпка към осъществяване на професионалните си цели. За Тони Стораро кошмар са черните котки. "Ако черна котка ми пресече пътя,  правя три на крачки назад и после тръгвам пак“, откровеничи певеца.

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се оплака от уроки и лоши очи.  „Както дете щом ме заболеше главата, баба ми казваше - погледнали са сте с лоши очи. И взимаше малко вода, измиваш ми челото и ми повтаряше:  „Махайте се лоши погледи, това е най-хубавото дете“. После се смееше и ме прегръщаше, разказа Мегз и допълва: „Човек трябва да може сам да се пази със своята вътрешна сила, не да разчита на магически вещи.  Имам едно странно правило. Като някой човек излезе от живота ми - особено мъж, изхвърлям всичко от него. Искам всичко да ми е чисто. И имам чувството, че вещите носят нещо от присъствието му. Случвало ми се е да хвърлям дори диаманти. Когато се освобождаваш, привличаш нови неща в живота си много по-бързо и лесно“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени