Фолк певецът Константин забъркан в трафик на бежанци? (Настанявал ги в хотела си край Царево)

02 Юни 2022, 13:25


Сигнал до Narod.bg забърка фолкпевеца Константин Иванов Славчев, познат като Коцето, в банда с пробити ченгета от ГЕРБ, занимаваща се с трафик на бежанци от Турция към Сърбия!

 

Данните, които прокуратурата и МВР трябва да проверят, сочат, че Коцето участвал в канал за нелегални имигранти, които влизали у нас през граничната зона с Турция в района между Малко Търново и Резово, което попада в границите на природен парк „Странджа”.

 

Този район от границата с Турция е най-натовареният откъм трафиканти на бежанци

Като всеки нелегален бизнес, и трафикът на бежанци – предимно сирийци и афганистанци, има нужда от униформена подкрепа, за да успее. Затова в групичката около Коцето имало компрометирани полицаи, назначени по времето на ГЕРБ, чиято задача била да подават своевременна информация за хайки и засади на каналджиите.

 

Само преди два месеца – на 1 април, бе проведена специализирана полицейска операция на територията на София и страната от служители на ГДБОП, Гранична полиция и ДАНС по линия незаконна миграция. В хода на операцията бяха задържани 7 лица, сред които и един служител на МВР.

 

Смята се, че хотелът в Царево, който Коцето негласно притежава, е използван като първа база за настаняване на имигрантите, преди да бъде решено кога и с какво да бъдат транспортирани от морето през вътрешността на страната до браздата със Сърбия, където ги поема следващият трафикант.

 

Според сигнала при договарянето на сделките на границата с турските трафиканти Коцето използвал името на Махмуд Йозджан, без самият той да знае, че го набъркват в канал за бежанци.

 

 

Мотивът за участие в такава престъпна схема е очевиден – цената за превод от морето до сръбската граница е около 2000 евро на калпак – т.е., за микробус с двайсетина сирийци и афганистанци, натъпкани като сардели, организаторите на канала прибират 40 хиляди евро, коментира източникът на Narod.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото
преди 2 месеца
0
НЕ е наркоман. Белото го взима за да може да пие! -аАхахахах. И ак си мисли че е забавен, а то всички наркомани говорят едни и същи глупости и си мислят, че са много остроумни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Desita
преди 2 месеца
-1
Ще се оправи временно и сега! Но има нещо, което всичките забравяте, което се казва КАРМА! Каквото направиш, после ти се връща! И от нея никой не е избягал!!!!! Това го запомнете! Правете добро и бъдете съвестни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Desita
преди 2 месеца
-12
Ще си плати където трябва и ще продължи да си вее байряка. Велик е Коце, умът му сече като бръснач, а вие му се кискайте, че е наркоман и дъртак. От малък си е оправен, който си го може си го може. Евалата Коце машала.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 2 месеца
0
Всеки знае с какво се занимава този. Само специализираните органи не знаят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
преди 2 месеца
-1
Ще го оправдаят този наркоманизиран дъртак
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени