Галена агитира студенти да го правят всеки ден: Не бъдете толкова срамежливи!

22 Ноември 2021, 12:22


Секс трябва да се прави всеки ден! Това заяви фолкпевицата Галена по време на закачлив разговор със студенти в Благоевград, като кадри от комуникацията в местно нощно заведение се появиха в социалните мрежи. „Секс трябва да се прави всеки ден! Нека най-накрая някой да го каже, спрете да бъдете толкова срамежливи. И други хубави неща трябва да се правят всеки ден“, изповяда се без свян Галена, която е известна, че си казва всичко, което й е на сърце.

 

И вероятно затова е една от любимките на феновете си. Фолкпевицата си признава още, че щом види телефон да я снима, започва да говори глупости или да се чекне в различни стойки, за да стане най-яката снимка. Изпълнителката от Смядово детайлно обяснява на феновете си как да я снимат, за да не се ядоса. „Първо, искам снимките да ми ги правите отдалеч, за да ми се виждат обувките. Второ, трябва да ме снимате от високо, за да изглеждам слаба. Който се справи, го вземам вкъщи при мен“, заяви къде сериозно, къде на шега чалга дивата, която му отпуска края на благоприличието по време на нощните купони.

 

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на максимум. Певицата непрекъснато се шегува с хората, което предразполага за щуро парти. Като запазена марка на Галена й остава хобито да пее зад бара, пише „България Днес“. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките, наливайки питиета на вперилите погледи в нея студенти. „Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки!“, споделяла изпълнителката след няколко питиета, като традиционно обръща шотове по време на работа.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Offfff
преди 7 месеца
-2
Смръдло смръдло застаряваща вземи си един душ измий се да не смърдиш на леш по участията си тогава ръси глупости уникално просто изчадие дебела набита грозна застаряваща лелка имаща се за нещо гнусна е жалко за децата й с такава дебилна майка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 7 месеца
-10
Защо и вменявате епитети и поведение запазени за Софи Маринова. Галена е малко по-изискана и енергична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
проста
преди 7 месеца
0
ПРОСТАКЕСА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 7 месеца
0
И тези които я канят да им вие и върти задник също.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени