Гери-Никол НАДУ устни до пръсване (Фенове я наричат Яката джука - ФОТО)

3552
15 Февруари 2021, 13:00


Гери-Никол наду джуки, за да зарадва новия си точно за празника на влюбените. В последните публикации из социалните мрежи на изпълнителката на „Кутия, пълна с тайни" се виждат силно набъбнали устни.

 

Фенове веднага коментираха в социалните мрежи, че новите устни на Гери-Никол предизвиквали страх у тях. Някои дори с псевдозагриженост се кахърят да не би добре надутите джуки на певицата да вземат и да се пръснат баш когато не трябва.

 

Трети отбелязват, че досега тя бе известна като Голямата дупара по едноименния й хит, но вече щели да й викат и Големите джуки или пък направо Голямата дупара с големите джуки. Фенка, явно с познания по козметика, коментира: „Силен акцент за прекалената козметична намеса е горната устна, която е значително по-обемна спрямо долната. Дълбоката чупка, образувана по средата, е поредният знак, че е време Гери-Никол да cи почине от процедурите за уголемяване на устата“.

 

Въпреки задължителния сякаш в подобни случаи хейт мнозина от феновете й пък отбелязват, че Гери-Никол с новите си устни е придобила една по-съвременна визия, като някои от най-големите звезди отвъд океана. Повечето почитатели поздравяват любимката за смелия ход й и казват едно „Браво". Но и има такива, които я предупреждават да не прекалява, че да не заприлича на бургаското Барби, както стана известна Андреа Иванова, сложила си твърде много силикон в устата и гърдите, пише "Телеграф".

 

Що се отнася до гаджето, фенове призовават още Гери-Никол най-накрая да разкаже повече за него, да каже дали наистина е ММА боец и дали наистина е най-добрият приятел на бившия й.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пълен боклук
преди 8 месеца
-1
залезе много бързо тая тъпа дебела крава. Едно време вярвах че ще стане голяма звезда ама е на тя ММА минет стан
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 8 месеца
0
Прилича на надуваем гном.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и
преди 8 месеца
0
Не мога да разбера тази мания по тези издути до пръсване джуки. Първо си личи страшно много, че не са твои. Второ - що за асиметрия? Къде в природата се среща горна устна да е 2 пъти по-дебела от долната? Все едно да си направиш едната ръка два пъти по-дълга от другата. Такива странни и несрещащи се в природата пропорции няма как да са красиви. Трето - от надуване чак се е деформирала и изкривила устата вече. На нищо не прилича. А беше естествено красива някога.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и
преди 8 месеца
-1
Не мога да разбера тази мания по тези издути до пръсване джуки. Първо си личи страшно много, че не са твои. Второ - що за асиметрия? Къде в природата се среща горна устна да е 2 пъти по-дебела от долната? Все едно да си направиш едната ръка два пъти по-дълга от другата. Такива странни и несрещащи се в природата пропорции няма как да са красиви. Трето - от надуване чак се е деформирала и изкривила устата вече. На нищо не прилича. А беше естествено красива някога. А СЕГА ВЕЧЕ НЕ Е НИТО ЕСТЕСТВЕНА, НИТО КРАСИВА.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/766d8b22b9a193b328abf884383da715.cache