Жестока ДРАМА! Руслан Мъйнов се влюби в 22-годишна танцьорка, тя обаче обича ДРУГ! (Цялата история в подробности)

4598
29 Януари 2017, 14:00


Руслан Мъйнов панически бяга от брака. На 40-годишна възраст комикът написа песен за приятелката си, но така и не се решава да й предложи подпис в гражданското, научи HotArena.

Комикът минава за много романтичен, но в действителност не е по сериозните връзки, смятат негови колеги. Според тях, единствената истинска любов на Мъйнов и до днес остава колежката му Александра Сърчаджиева. Като причина за раздялата със Сашка преди време актьорът обяви, че искал деца, а тя била твърде млада, за да ражда. Много скоро след това обаче тя роди момиченце на Иван Ласкин, а Мъйнов и до днес не е станал баща.

Самият Мъйнов трудно намира жена, с която да се задържи. Повечето му връзки са еднодневки. Единствената му сериозна приятелка след Сашка Сърчаджиева, за която се знае в публичното пространство, е колежката му от „Комиците” Анелия Луцинова. Любовта между двамата пламва на снимачната площадка и те дори заживяват под един покрив. И тук обаче се повтаря сценарият със Сърчаджиева. Актьорът твърдял пред приятели, че се надява Ани да му роди дете, но тя нямала никакво желание да става майка. Вместо да предложи пръстен, Руслан започва да изневерява на Луцинова с певицата Нора Караиванова. По онова време изпълнителката има договор с „Комиците” и именно там са запознава с Мъйнов. Говори се, че свалката между двамата била огромен удар за Анелия, която имала Нора за приятелка. Тя била само повод за Мъйнов да скъса с колежката си.

От повече от година актьорът има отношения с тайнствена блондинка, за която отказва да сподели каквото и да е освен че не е актриса и се занимава с бизнес. Той твърди, че на нея е посветил песента си „Обич облечи”, която представи преди няколко дни.

По добре познатата от предишните му връзки схема, Руслан си е намерил нова муза точно когато нещата с постоянната му половинка започват да доближават точката на предложението за брак. Този път се е прехласнал по момиче, което е почти на половината на годините му. Това е 22-годишната танцьорка Елена Георгиева от Бургас. Двамата се срещат на снимачната площадка на клипа към „Обич облечи”. На всички направило впечатление, че Руслан се е увлякъл по младата танцьорка, защото той дни наред не спирал да коментира колко е изящна, красива и талантлива тя.

В домогванията си до нея обаче има една огромна пречка – момичето не споделя чувствата му. То имало сериозен приятел и не изпитвало никакъв интерес към 40-годишния актьор. Запознати с житието и битието на комика обаче коментират, че той всъщност не е истински влюбен в Елена. Захласването му по нея било поредното подсъзнателно търсене повод да скъса със сериозната си приятелка, за да избяга от брак, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени