Махат Ани Салич (Лора Крумова и Галя Щърбева я заменят, както и предаването й)

4632
24 Декември 2014, 11:59


Ани Салич най-вероятно ще бъде свалена от екран след Нова година, узна HotArena.net.

 

На нейно място ще се изявят добре познатите от екрана лица – Лора Крумова, която все още е в отпуск по майчинство, и утвърдената журналистка Галя Щърбева. Двете щели да връхлетят в телевизията с витално и нестандартно предаване, с което истински да раздвижат ефира, пише „Всеки ден“.

 

Салич така и не успя да оправдае огромните очаквания на босовете на Нова телевизия и да прикове хиляди пред екрана със скучноватото си предаване „Извън новините“ по Нова. Ниският му рейтинг, комбиниран с безкрайните капризи на някогашната звезда на Би Ти Ви, трупат все черни точки върху реномето на журналистката със самочувствие до небето.

 

Вместо възход трансферът на Ани от Би Ти Ви в Нова се оказа пълно фиаско за кариерата й, категорични са в телевизията. Предаването й в неделния следобед, което трябваше да представя живота на известните извън прожекторите, привличало най-вече скучаещи домакини, приключващи с неделното чистене.

 

Аудиторията на предаването е рекордно ниска – около 60 000 души, което е пълен провал за голяма телевизия. Отгоре на всичко журналистката рядко кани интересни гости, а хора от БНТ и Би Ти Ви не щат и да стъпят в предаването й.

 

Като водеща на новините Ани също вече не очарова зрителите, тъй като е прекалено вяла. Колегите на тежкарката пък едва изтрайват нестихващите й капризи. Още при старта си в Нова тя нареди да разместят камерите в студиото както на нея й е удобно, поиска и специален екип от фризьори и гримьори, размахвайки договори си.

 

Ани все е недоволна от макиажа си и нонстоп крещяла по стилистите. Въпреки провала на предаването си сръбската съпруга продължавала да се държи надменно с журналистите и постоянно давала акъл на врели и кипели в занаята. „Да не е принцеса Грейс Кели, какво си въобразява“, дразнят се редовите от Нова.

 

В началото колегите й проявили търпение, тъй като били наясно как сръбският бонвиван Бранко Салич не спира да я мами на всяка крачка с млади и засукани девойки. Ани продължава да страда и опитвала да следи всяка крачка на мъжа си. „Вместо да се тъпче като слон от нерви, по-добре да се втали, така мъжът й няма шанс да спре със забежките“, коментират злостно Салич нейни колеги, които тайно я наричат баба Цоцолана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лил
преди 6 години
-2
Не мисля,че е вярно.Новините по нова са най-гледани,а предаването се гледа според часовия му диапазон.От рокадите по телевизиите най се прецакаха тези,които отидоха в ТВ7.А относно Лора-знам,ч е едоста изучена и квалифицирана,но ми е някак скучна на екран.Лично аз харесвах повече Антон Хекимян като водещ на предаването й.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени