Приятелката на Милен Цветков: Любовта ни беше изстрадана! (Милена разказа всичко за връзката им и смъртта му в книга)

3181
07 Април 2021, 14:35


„Нашата любов беше изстрадана, но истинска. Това е книга за любовта и паметта. И за Милен, разбира се.“

 

Това сподели приятелката на Милен Цветков, която бе с него в последните часове, преди да бъде прегазен от дрогирания Кристиан Николов. Нумероложката Милена Иванова-ЕА и журналистът са имали връзка в продължение на малко повече от година, през която са живеели заедно и по думите й силно се обичали.

 

В деня на смъртта му си казали много всичко. „Сякаш знаехме, че нещо ще се случи“, подозира Милена.

 

„Разкрих му, че искам да се грижа за него и че съм решила, че той е моят човек. Мисля, че и той ми каза всичко. Вярвам, че той втория път се върна, за да се сбогува с мен на вратата. Първо тръгна, за да си вземе ключа от неговия апартамент. Точно затвори и след минута се върна, за да си вземе шофьорската книжка. Никога няма да забравя погледа му, възстанових си го седмица след смъртта му. Сякаш ми казваше: „Съжалявам, ти си силна, ще се справиш“, спомня си приятелката му.

 

В своята книга „379 дни с Милен Цветков“ подробно е описала как е протекъл последният му ден, какво са си казали, както и как е научила за смъртта му.

 

„Уча се да живея без него. Все още е много трудно и празно. Два пъти го сънувах как ме прегръща и после пак ми обърна гръб и си тръгна. Но ме успокоява, ще се справя с всичко. Понякога след това се разстройвам и той ми изпраща послание чрез други хора. Наскоро една негова близка приятелка ми се обади да ми каже, че го е сънувала как се срещат в цветарския магазин до телевизията и тя го пита какво прави там, а той й казва, че е дошъл да ми купи цветя, защото много ги обичам. Бил е усмихнат и я е уверил, че е добре.

 

На финала й споделил: „Милена се е притеснила в последно време, кажи й да не го прави, всичко ще бъде наред и аз много я обичам. На негов приятел пък казал насън, че е починал наистина, но приема смъртта си съвсем нормално. Аз усещам неговото присъствие и знам, че той ми помага и винаги е с мен. Питах го и за книгата, защото много се колебаех дали да я пиша, и получих неговото разрешение“, казва Милена в интервю за „Галерия“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака Пена
преди 5 месеца
-3
Да, добре че е попитала Милен дали да напише книгата... Господи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 5 месеца
-3
Жено, смири се, изживей тихо мъката си. Мъката и спомените никога няма да те напуснат, но ги запази за себе си. Не тревожи духа на починалия. А всички ние ще се надяваме независимия български съд да накаже справедливо убиеца на Милен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hhh
преди 5 месеца
0
Милен Цветков завинаги ще остане в сърцата ни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 5 месеца
-1
Казахте "новината",повтаряте " новината",опити за зомбиране ли провеждате?? Подарете с томбола по една книга и да се свършва с това мъчение !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени