Сензация! Тайният син на Георги Илиев убит? (Всичко за драмата)

21 Април 2016, 18:00


Момчето, което претендира да е единственият син на боса на ВИС-2 Георги Илиев - Румен, е открито мъртво преди няколко месеца във вила в покрайнините на Рим, узна HotArena.

Младият мъж, който е одрал кожата на покойния гангстер, е издъхнал от свръхдоза наркотици, пише „Уикенд“.

Подозренията на близките му обаче са, че той е бил ликвидиран. Аутопсията потвърдила, че се касае за смърт, причинена от солидно количество поети наркотици. 


Загадъчната смърт на Румен идва няколко години след като той прояви претенции към наследството на Георги Илиев. Той е син на митичната варненска красавица Евдокия, която твърди, че е зачената от боса на трибуквената империя в далечната 1992 г.

Жената признава, че получила 100 000 долара, за да заживее прилично на Апенините и така да се откаже от всякакви претенции към боса на ВИС.

През 1992 г. се ражда нейният син Румен, който Георги Илиев никога не е припознавал официално като свое отроче. Тя наема италианска адвокатска кантора, от която подават молба за ДНК експертиза на покойния Жоро Илиев с желанието да оспорят завещанието му в съда.

Официални наследници се водят единствено трите деца на семейство Илиеви - Криста, Андреа и Васил, които осиновяват броени месеци преди разстрела на Главния.

Според запознати, въпреки това вдовицата на боса Мая Илиева е предоставила солидна сума пари на Румен. Условието е било той да не се появява пред медиите. Факт е, че младежа изчезна така внезапно, както и се появи.

Днес, години по-късно, става ясно, че Румен е умрял едва на 24 години. В подземния свят обаче упорито се говори, че е бил ликвидиран, защото претенциите му към наследството на Георги Илиев изведнъж станали твърде големи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lora
преди 6 години
0
Одрал му кожата, ама друг път! Никаква прилика нямат!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени