Стефан Вълдобрев сменил визията си заради Орхан Мурад, срамувал се, че го бъркат с чалгаджията

12 Юли 2022, 10:00


Стефан Вълдобрев  се разделил с дългата си коса, тъй като го бъркали с Орхан Мурад.  Това разкриват пред „България Днес“ негови колеги.

52-годишният музикант крие тази тайна и се срамува от нея. Вълдобрев не харесва попфолк жанра и няколко пъти попаднал в конфузна ситуация да го бъзикат, че мяза на младия Орхан Мурад.

"Стефан имаше абсолютно същото олисяващо тема отпред, но пускаше къдраво кече назад, което беше особено популярна прическа за зората на демокрацията през 90-те години на миналия век. Добавяйки и брадичката тип катинарче, двамата с Орхан Мурад са истинска лика прилика." 

Майтапите по този повод накарали Вълдобрев категорично да смени визията си. От известно време той ходи късо подстриган, а бейзболната шапка с козирка и слънчеви очила върхуя са запазена марка на певеца. Вечно усмихнатият изпълнител все пак приема шегите, без да се сърди.

Между Вълдобрев и Орхан Мурад има и други общи неща. И двамата композират успешно музика, макар и в различни жанрове. И двамата имат по една дъщеря. И с това приликите между тях се изчерпват. Особено по отношение на семейния живот. Стефан се жени за юристката Яна в далечната 1996 година. Има 24-годишна дъщеря на име Мария, а семейство му е здраво и сплотено.

Орхан Мурад е само с три години по-голям от Стефан. Първата му жена го мами и   завлича с 600 хиляди лв. След това среща съпругата си Шенай, която ражда дъщеря им Сузанита. Миналата година обаче бракът му се разпадна и той се разведе. Оттогава Орхан Мурад има нова жена в живота си - блондинката Камелия Добрева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени