Вдовицата на Шарлопов пръсна 100 бона по врачки! Хубавата Бояна бори стреса с шамани и семинари за личностно развитие

27 Юни 2019, 13:23


Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов – Бояна, пръска парите му по шамани, врачки и екстрасенси, разказва „Уикенд“.

 

След внезапната смърт на българския Доналд Тръмп в началото на 2018-а неговата любима се е втурнала да търси утеха в книги по популярна психология и срещи с всевъзможни гурута в тази област. Разходите ѝ за подобни терапии до момента се изчисляват на близо 100 хиляди леваСамо един от семинарите за личностно развитие, на които хубавата Бояна Шарлопова е била, е с такса за участие от почти 1000 лева. Той се е провел в два последователни дни, през които блондинката е слушала лекциите на популярна канадска шаманка, посветени на справянето с негативните емоции. Вдовицата посещавала подобни мероприятия вече повече от година. За тях до момента са отишли пари колкото за двустаен апартамент в София, изчисляват нейни познати. 

 

Причина за страстта ѝ към езотериката и психологията била внезапната смърт на мъжа й, която за нея била огромен шок. За да дойде на себе си, Бояна потърсила помощ в свръхестественото. Тя ходела по скъпи семинари, била редовна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки, а отделно от това имала и собствен психолог, който се радвал на значителни финансови постъпления, откакто я привлякъл в кабинета си. 


Разходите по терапията обаче били нищо в сравнение с полученото от милионера наследство, което се изчислява на десетки милиони. Бояна все още не можела да пребори психическата травма от загубата на съпруга си, въпреки че вече имала нов мъж до себе си. 

 

Както „Уикенд” писа, от известно време се говори, че хубавата госпожа Шарлопова била в романтични взаимоотношения със свой бодигард. Това ново начало в любовта, според запознати, било резултат от редовните й посещения при специалисти по езотерика, които й помогнали да загърби миналото и да продължи напред. Един от най-близките ѝ съюзници в това пък била дъщерята на покойния ѝ съпруг от негов предишен брак – Ева. До ден днешен двете дами са първи приятелки и дори се говори, че често ходели заедно по врачки и шамани. 

 


Ева няма нищо против мащехата ѝ да харчи парите на баща ѝ за подобни терапии, които иначе са със съмнителна стойност. Бояна твърди, че те ѝ помагат – това е най-важното”, смятат познати на семейството. Поне по снимките си вдовицата на милионера изглежда изключително добре. Говори се обаче, че ще мине още много време, докато се възстанови напълно от шока от внезапната му смърт. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айде айдр
преди 3 години
-3
Живяла наследила харчи, ако можете и сие живейте тка ама не, топлофикацията не можете да си платите дори злобни брдни душинки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо
преди 3 години
-6
И кой идиот би завидил на някой живял с подобен грозен старец за пари
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до Ася
преди 3 години
-3
Боже, каква завистлива селянка си ТИ! Роклята е много хубава, както и притежателката ѝ, за твое най-голямо съжаление. Пукни се от завист!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ася
преди 3 години
-28
Боже с каква рокля се е облякла тази селянка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хорска злоба
преди 3 години
-5
Така е то,Ася ли си или що..лисицата като не могла да стигне до гроздето,викала,че е кисело...Та и ти...И роклята и жената са си на място,май теб не те свърта от злост


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени