Виктор Стоянов призна: Имам приятелка от 3 месеца, в предаването си бях ерген

13 Юни 2022, 13:00


Имам приятелка от три месеца, не преди предаването „Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка „новина“, която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят каквото си решат."

 

Това призна пред вестника Виктор Стоянов Ергена след края на предаването. Според него има и други неверни неща, които се съчиняват за него, но той не смятал, че трябва да занимава постоянно хората със себе си. „Защо да влизам в обяснителен режим, това е абсолютно безсмислено", с усмивка споделя симпатягата. Спортистът уточни, че и с Алекс Гърдева, психоложката, участник в шоуто, няма интимни отношения. Двамата дори не се следват в интернет мрежите.

 

Истинската жена до Ергена се казва Мария Тарашманова и е на 25 години. Тя е естествена красавица и се занимава с травъл влогърство. Именно с нея преди няколко месеца Стоянов бе в Нидерландия. Тъй като тя е любител на пътешествията, двамата постоянно обикалят различни дестинации. Имат и общи снимки от водопадите, на които се смяташе, че Виктор е с Алекс Гърдева.

 

От своя страна психоложката все още не е намерила мъжа на живота си, както сподели малко след края на шоуто. „Искам да имам семейство и това сега ми е мечта", каза Гърдева. Последните две девойки във финала на предаването - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, се бяха обединили срещу Виктор с твърденията, че той е имал гадже преди предаването и затова не е искал връзка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
естет
преди 5 месеца
0
Изключително грозен мъж. Недоумявам как е бил блян на девойките. Ама като гледам колко лесно го прежалиха, явно всичко е било сценарий.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 5 месеца
0
Ето,човека не иска да занимава хората със себе си,но жълтите мисирки постоянно ни го натрапвате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени