ЗВЕРСКО! Кой причини това на Камелия?

Разкъсани чорапи, огромни синини по краката — какво се е случило с Камелия. Приятелката на Люси Дяковска само от два дни е сама в Къщата, а вече е жертва на насилие?

https://hotarena.net/vip-bradar/zversko-koi-prichini-tova-na-kameliq HotArena.net
ЗВЕРСКО! Кой причини това на Камелия?

Разкъсани чорапи, огромни синини по краката — какво се е случило с Камелия. Приятелката на Люси Дяковска само от два дни е сама в Къщата, а вече е жертва на насилие?

<h4><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Половинката на Люси Дяковска цялата в синини</span></h4> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Разкъсани чорапи, огромни синини по краката &mdash; какво се е случило с&nbsp;<strong>Камелия</strong>. Приятелката на Люси Дяковска само от два дни е сама в Къщата, а вече е жертва на насилие?</span></p> <div class=\"mceTemp\">&nbsp;</div> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Потресаващите кадри се появиха тази сутрин в мрежата и потресоха почитателите на Ками. Вероятно инцидентът е станал в нощта, когато Люси напусна шоуто, а Камелия се разплака пред цяла България.</span><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Кой и защо й е причинил тези поражения на Камелия не е ясно. Както изглежда обаче половинката на Люси е пострадала жестоко.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Единият крак на Камелия е жестоко насинен, сякаш са я удряли с нещо тежко. А по другия също видяхме синини. За разкъсаните чорапи на бившата сервитьорка също няма обяснение&mdash;можем само да предполагаме дали в пристъп на истерия Камелия се е самонаранила или става дума за зверско насилие.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Факт е, че когато изпращаше Люси вън от Къщата Камелия изглеждаше разстроена, но здрава. Какво е ставало в последствие обаче можем само да предполагаме.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">След скандала, който избухна с нападението на Багата над Никол, се чуха коментари, че и Ками може да е отнесла някой удар. Засега обаче си остава пълна мистерия, кой и по каква причина е насинил приятелката на Люси.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Източник:&nbsp;<a href=\"http://www.kliuki.net/?p=16767\" target=\"_blank\">kliuki.net</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><object width=\"400\" height=\"332\" data=\"http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/swf/player.swf?affiliate=1bg&amp;country=bg&amp;id=288640&amp;playerVersion=embed\" type=\"application/x-shockwave-flash\"><param name=\"allowFullScreen\" value=\"true\" /><param name=\"allowscriptaccess\" value=\"always\" /><param name=\"src\" value=\"http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/swf/player.swf?affiliate=1bg&amp;country=bg&amp;id=288640&amp;playerVersion=embed\" /><param name=\"allowfullscreen\" value=\"true\" /></object></p>

2 Коментара

ОБИДЕН ХЕТЕРО

преди 11 години

А ходи си вече ма, грозотийо! Злобна гадина! Писна ни от твоите емоции. Трябва някой да ти бие два шамара да те освести!

Коментирай

дададададададададададада

преди 11 години

напълно съгласна с теб ОБИДЕН ХЕТЕРО даже и нещш повече, защото на никой не се позволява така да обижда обществото и то публично!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.