Захари Бахаров прати брат си на психолог

07 Юни 2019, 16:00


Захари Бахаров продължава да бди като родител над по-малкия си брат Явор, който не спира да се забърква в грандиозни каши, заради които е редовен клиент на Темида, узна HotArena.

 

Макар изцепките на Явор да го вбесявали, той все още не е вдигнал ръце от него, а тъкмо обратното – потърсил за него специализирана помощ.

 

Отскоро по-малкият от двамата братя Бахарови посещавал психолог. Терапията, на която Захари го изпратил, имала за цел да намери първоизточника на неконтролируемата агресия и така Явор да се опита да я овладее. Самият той признава, че в последно време се чувствал по-спокоен, но вътрешните му бесове не спирали да бушуват, писа „Ретро“.

 

Половинката на Явор – Рая Пеева, също му помагала да бъде по-уравновесен, но в същото време именно тя понякога ставала причина Явор да изпуска нервите си. Точно възлюбената му бе в дъното на скорошната му схватка със служителите на реда, след която звездата от „Стъклен дом“ се сдоби с още една присъда.

 

Буйният актьор признава, че най-вероятно трагичната загуба на баща му се е отразила на психиката му, но се надявал специалистите да могат да му помогнат да превъзмогне травмите си от тийнейджърските години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени