1 млн. лв. даде Криско за цял етаж в баровски комплекс

https://hotarena.net/laifstail/1-mln-lv-dade-krisko-za-cial-etaj-v-barovski-kompleks HotArena.net
1 млн. лв. даде Криско за цял етаж в баровски комплекс

В нов дом за над един милион лева се нанесе рапърът Криско. Отскоро семейството на шоумена обитава луксозен имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента \"Камбаните\".

За половинката си Цвети и двете им деца певецът е осигурил не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация. Така той не само има достатъчно площ, за да живее комфортно с фамилията, но си е осигурил и спокойствие, необезпокояван от съседи.

Интересна подробност е, че доскоро Криско живееше в къща в същия луксозен комплекс. В крайна сметка звездното семейство решава да я продаде и да си купи огромна площ от над 200 кв. м, но в кооперация. Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си - къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.

\"Криско
Криско живее нашироко

 

\"Криско

\"Криско

\"Криско

 

Втората бременност на Цвети е основна причина Криско да започне търсене на имот в спокоен район. Първоначално с Цвети много харесали луксозната къща, но след като поживели известно време в нея, променят решението. Тъй като кварталът им харесва, решават да не търсят друго място далеч, а да купят възможно най-много жилищна площ, но да не се занимават с цялостна поддръжка на имота. Преди това Криско живееше под наем в комплекс \"Цариградски\" в квартал \"Дружба\". Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото казало и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които притежават най-скъпия имот в комплекса.

Музикалният продуцент притежава и апартамент на морето в близост до курорта Слънчев бряг. Там семейството отсяда през лятото.

5 Коментара

Лупи

преди 1 година

Веднъж чух размислите на Крисковица, повярвайте ми, хвана срам, че ставам свидетел на това! Много, много е глупава, слабо казано . Този дъждовен паразит до нея, даже няма да коментирам.

Коментирай

gabi

преди 1 година

Браво на момчето, на фона на всички който с ебане, от родители, от кражби са направили нещо той показа как може с глас или по скоро комплекс от качества да успееш.

Коментирай

много точно...

преди 1 година

жена с остър мозъчен дефицит, а като отвори устата, си проличава и колко не и дреме за Криско, а тоя се свива като мишка до нея....щото много лИбоФ бе....И цял комплекс да и купи...ганка си остава ганка....

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Дали без ебане Кристо е успял? София помни в колко хомо отношения беше, за да "стане известен" и да му тръгне кариерата.

Коментирай

хорейшо

преди 1 година

в какво е успял?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.