Актьорите от „София ден и нощ“ станаха фитнес инструктори и фризьорки, Михаела и Аглика дундуркат бебета

2871
02 Март 2019, 12:02


След финала на сериала „София ден и нощ“ актьорите от поредицата изгряха в нова светлина.

Екранната Калина – Нериман Нал, изкарва прехраната си като фризьорка. Красавицата често споделя в социалните мрежи снимки, като по този начин рекламира своята дейност. Нериман се ангажира ежедневно със своята прическа и не разчита на други коафьори.

Карина Николова – Теди, се изявява като танцьорка в сериала и това не е случайно. Красавицата е учителка по танци в реалния живот и след края на снимките с желание се е върнала в залата, за да преподава.

Кристиян Кирилов – Митака трупа успехи на модната сцена. Той не крие, че ще развива таланта си в тази сфера, но този път извън граница. Веднъж годишно той посещава САЩ, но смята, че е рано да говори за успех в чужда страна.

Адриан Зурков се разкъсва между България и Щатите. Марио заработваше като фитнес инструктор и актьор. Сега мачото си докарва доходи от снимки подобно на Кристиян.

Назад не остава и Димитър Илчев. Той също е търсен в модната сфера, подобно на колегите си, пише „Телеграф“.

Две дами от сериала очакват първородните си рожби – това са екранната Михаела – представяйки се с името Елизабет Фейм и актрисата Мишел Сърчаджиева, позната повече като Аглика.

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени