Анита Мейзер спечелила цяло състояние от американската лотария и прехвърлила имотите на дъщеря си

21 Юни 2020, 14:00


Майката на убития от Анита Мейзер Николай Димов още не е получила присъдената й кръвнина от 100 000 лева, научи HotArena.

От миналата пролет мургавата секс бомба се радва на свободата си в Лас Вегас. След като излежа по-голямата част от присъдата си в Сливенския затвор, 56-годишната варненка отпраши обратно към страната на неограничените възможности и парадира с висок стандарт, въпреки че не е дала и стотинка обезщетение на фамилията на убития от нея, макар и при сексуален инцидент, културист.

Скандалната силиконка бе наказана на втора инстанция с 3 години затвор за това, че в нощта на 14 срещу 15 август 2016 г. е затегнала две свински опашки около врата на мъжа си. Според обвинението смъртта му е била причинена по непредпазливост, а гражданският иск срещу Мейзер от майката на Николай Петранка бе за 150 000 лв. Анита обаче многократно я молила по телефона да го оттегли. В крайна сметка съдът отсъди 100 000 лв. кръвнина за родителката.

Оказа се, че  Анита предвидливо е прехвърлила цялото си имущество на дъщеря си Джулия още преди фаталния 14 август. Така майката на удушения със свински опашки Николай не може да направи запор и да изиска по съдебен път получаването на сумата. Овдовялата Мейзер откровено призна, че е направила врътката с недвижимото си имущество. „Нямам пари, нямам имоти. Аз нямам нищо на мое име. Всичко е на дъщеря ми. Имам едно единствено дете и съм ги приписала срещу гледане”, сподели в рубриката „Студени досиета” на предаването „Карбовски: Втори план” Мейзер. Зрителите обаче останаха озадачени от признанието й, че приготвила голяма пътна чанта и се опитала да изнесе в нея тялото на починалия Николай, за да го изкара на терасата. „Чувала съм, че тялото трябва да се изнесе навън, за да излезе по-бързо духа от него”, изцепи се Мейзер.

Тя заяви, че не се страхувала от духа на убития си мъж, тъй като го обичала и знаела, че и той я обича. Двамата се оженили на Хаваите, но нямали сключен брак у нас. Преди години силиконката спечелила цяло състояние от американската лотария, но предпочела да запази в тайна удара си, тъй като се страхувала от рекет.
След заснемането на интервюто Анита няколко пъти променила стратегията си и показанията си по време на съдебното дело, сменила и адвокатите си. Тя заплашила Карбовски, че ще се самоубие, ако излъчи епизода, тъй като е разказала различни версии за последните мигове на 40-годишния Николай и интервюто може да навреди на присъдата й. Затова той изчакал Мейзер да излезе на свобода и едва тогава го излъчил. Когато Карбовски й предложил да се върне отново у нас за нов разговор, тя отговорила, че е американска гражданка, родена по погрешка в България.

Факт е, че още щом излезе на свобода, вулгарната секс бомба отпраши за столицата на хазарта Лас Вегас и започна нов живот. Скандалната Анита сама се похвали, че вече има нов любовник, който удивително прилича на покойния Николай. Според запознати с бурния живот на Анита, тя пазела в тайна самоличността на мъжа до нея заради огромната разлика във възрастта й. Двойката често се отдавала на забавления и обиколки на Щатите и Мексико. Скандалната варненка се опитвала да скрие новия си мъж почти от всички. За американския мачо знаели само дъщеря й Джули и още няколко верни приятели, които мълчали като гроб. Мейзер обяснила, че не иска да се разчува за щастието й, защото се притеснявала от подигравките и негативните коментари в социалните мрежи.

В Америка Анита се движела в компанията на няколко стари приятели – предимно български емигранти. Тя признала, че не мисли скоро да се връща в България, защото тук се чувствала като в ада. Времето, прекарано в сливенския затвор описвала като истински кошмар. „ Аз мишка немога да убия... камо ли човек”, пали се бившата „Мисис България”.

Мейзер се притеснявала и от близките на покойния си мъж, които непрекъснато подавали жалби и настоявали за преразглеждане на присъдата. Те не можели да се примирят с факта, че ромката бе освободена предсрочно за добро поведение. Роднините на Николай били убедени, че тя умишлено го е ликвидирала с помощта на някой здравеняк и си е съчинила версията, че якият мъжата е умрял от задушаване по време на нестандартни секс игри.

Всъщност Анита стана скандално известна много преди смъртта на съпруга си, когато неочаквано спечели конкурса „Мисис България” и отнесе куп подигравки заради външшността си. Тя представи страната ни на „Мисис Свят”, което отприщи вълна от недоволство сред българите, имайки предвид вулгарния й външен вид, пише Уикенд.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Георги
преди 2 години
-1
Чудя се защо за съдебната власт в България статистиката е че е най-корумпираната от всички институции,и ето отговора е ясен. За предумишленно убийство,в което прокурора не си е свършил работата да се потърси мотив за убийство,се присъжда че е по невнимание,след като мургавелката си е прехвърлила имотите умишлено. Т.е да не ти се налага да търсиш справедливост!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айшето
преди 2 години
0
Всички спечелили пари от проституция казват, че са от лотария покер,и т. н.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баи кур
преди 2 години
0
Отвратителна парантия. Грозен парцал и дърта кранра.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
>>>
преди 2 години
0
Анка -Мис Столипиново,никого не интересува по света и у нас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вики
преди 2 години
0
Дърта кукумявка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Долен миндил!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени