Честито! Емил Костадинов става дядо

1218
13 Май 2021, 16:36


Вицето на шефа на БФС Боби Михайлов - Емил Костадинов, е на съвсем различна вълна от скандалите, които се вихрят в съюза, узна HotArena.


Голямата дъщеря на футболната легенда Катрин е само на 4 седмици от деня, в който ще ощастливи баща си и ще го направи дядо. Емил Костадинов е много близо до момента, в който ще предаде официално щерка си на зет си Димитър. Самата Катрин обаче внесе пояснение в Инстаграм, че сватба до края на годината няма да има. И ето, че тези дни лъсна истинската причина младите да отлагат съдбовния ден - просто защото в предстоящите месеци ще са изцяло посветени на детето си. 


Бъдещият татко гледал щерката на Костадинов като писано яйце, коментират в обкръжението им. Синеокият Димитър бил любимец на всички в компанията на Катрин и в семейството й заради доброто си възоитание и най-вече отношение към половинката си. Новият член на семейството се очаква да се роди по знака на Близнаци. Същата зодия е и Катрин, пише Ретро. Тя ще навърши 31 на 18 юни. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До ами
преди месец
0
100 про, съгласна с коментара ти! И умни хора пишат тук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди месец
-1
Тя същинска двойничка на Kim Kardashian. А това че бебето ще се ражда не е причина да не отидат да подпишат законен брак за 30 мин. ако искат. Просто в БГ вече масово така се живее - на семейни начала. Гадничко. Но не и впредвид отношенията между хората там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени