Мадона разследвана от ФБР

Съмнения за далавери и злоупотреби преследват поп звездата и нейните две фондации – „Успех за децата” и „Да възродим Малави”. Дали Мадж не е тръгнала по стъпките на Том Круз?

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/madona-razsledvana-ot-fbr HotArena.net
Мадона разследвана от ФБР

Съмнения за далавери и злоупотреби преследват поп звездата и нейните две фондации – „Успех за децата” и „Да възродим Малави”. Дали Мадж не е тръгнала по стъпките на Том Круз?

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Суперзвездата Мадона и нейната фондация &bdquo;Успех за децата&rdquo; е разследвана от ФБР, разтръбиха медиите зад океана. Причината за това станали съмнения за нередности и подозрителна дейност.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Твърденията бяха разпространени, след като през февруари бе съобщено, че друга благотворителна организация, подпомагана от певицата - &quot;Да възродим Малави&quot;, се е отказала от плановете си да строи училище за бедни момичета в африканската страна. Като причина бе посочено лошото управление на дружеството.</span></span></p> <p> <br /> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&quot;В последните дни се появиха редица напълно неотговарящи на истината слухове за филантропската дейност на Мадона. Нито тя, нито организацията &quot;Да възродим Малави&quot; са разследвани от ФБР или данъчните власти&quot;, се казва в направеното от Лиз Розенбърг изявление.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&nbsp;Говорителката на Мадона не е коментирала твърденията за другото благотворително дружество, &quot;Успех за децата&quot;, на което певицата е председател на Борда на директорите.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/aQRLSBUNupg" title="YouTube video player" width="480"></iframe></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.