Цитиридис твърдо ЗА еднополовите бракове! (Ето какво сподели)

522
28 Януари 2021, 12:04


Твърдо за еднополовите бракове е Николаос Цитиридис. Това става ясно от видео на водещия, в което той обяснява за мъжките двойки пингвини.

 

„Пингвините може да са хомосексуални. Те взимат яйце от хетеродвойка и си го гледат заедно. Чудесен пример, че всичко може да се случва, стига да има любов“, отсича водещият, чието шоу стартира отново от 1 февруари, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
0
След милиони години еволюция разбирам,че пингвините ни превъзхождат по отношение на еднополовите връзки. Взимат си яйце от неразвити емоционално хетеро двойки пингвини и си го мътят с любов. Охлювът зная ,че могат да са двуполови/според както дойде през годината/ ,а едноклетъчните се размножават чрез деление и не се знае женско или мъжко ли е!! Г-н Цитиридис ,мисля,че сте пингвин.,погледнете в огледалото !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-3
Уф, ние имаме голям проблем, че хората вече не сключват бракове, а ако сключат се развеждат с голяма вероятност. А някои, които искат пък не могат. Абе да вкарат закон, че всеки може да сключва брак с когото си поиска и да разрешат многобрачието, за да могат всички да са доволни. И нека да си гледаме нашата кочинка и да спрем да се интересуваме, кой на кого и с кого и къде си търка и навира карантиите. Това няма никакво значение
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени