Ексклузивно! Башар Рахал проговори за слуховете по адрес на Ралица Паскалева: Не живея с нея, а с кучето си! (Вижте думите му)

25 Март 2017, 14:13


Актьорът Башар Рахал разкри истината за личния си живот, видя HotArena.


Както писахме преди дни, цитирайки вестник "Уикенд", в светските среди се носят все по-упорити слухове, че Башар Рахал дели един покрив със звездата от "Откраднат живот" Ралица Паскалева. Тази мълва е достигнала и до ушите на актьора и той реши да защити както своето достойнство, така и това на жената, с която го спрягат.


Участникът от "Като две капки вода" влезе в обяснителен режим, за да поясни какви ги върши в България, докато съпругата му е в САЩ. Те от дълги години живеят на бързи обороти и често ги разделят хиляди километри. Но все е отдаден на кариерата си и нямат друг избор. А тази ситуация е благопроятна почва за посаждане на слухове, като този за афера с Паскалева.


Башар видимо е доста подразнен от написаното по негов адрес. Той споделя, че за първи път се обръща към "приятели" и "НЕприятели" с една и съща молба. А тя е - ако някой има нещо против него и иска да го очерни, то нека не намесва и други лица. Той по мъжки се помоли да не нараняват трети лица, когато искат да уязвят него.


Ясно е, че в случая той визира както Ралица Паскалева, така и съпругата си. Актрисата вероятно има мъж до себе си, на когото трябва да обяснява, че написаното за нея и Башо не е истина. Рахал обяви за "тъпо и недостойно" да се спекулира по подобен начин с личния му живот. 


Той заяви в прав текст, че живее само и единствено с кучето си Франти и с никого другиго. Разкривайки истината от първо лице, той се надява да секне спекулациите по свой адрес, които нараняват не само него.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Titi
преди 5 години
0
Е, нали имаше техни снимки заедно, как се карат ли, целуват ли? Сигурно вече Ралица му е била шута, защото той не иска да се разведе. Но, аз не знам каква е истината. Някой знае ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Финчи
преди 5 години
0
Преди години Блатечки и Диляна Попова дори излязоха със съвместно изявление, че всичко около тях били слухове и клевети, а после се роди детето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени