Ексклузивно! Ето го последния скандал между Рачков и Мария преди раздялата! Това е преляло чашата

05 Август 2017, 10:43


Рачков и Мария вече няма да водят заедно "Господари на ефира", научи HotArena.


Тази седмица Димитър Рачков реши да обяви публично какво точно се случва в личния му живот. От няколко месеца витаят слуховете, че с Мария Игнатова са се разделили окончателно. Е, той ги потвърди красноречиво и не остави място за обяснения и подробности. Темата за двамата вече е приключена, както е приключила и любовта им.


Но как се стигна до тук? Близки на бившата актьорска двойка са катерорични, че няма трети човек, замесен в раздялата. Мълвата, че Мария Игнатова е залюбила Енчо Керязов не отговаря на истината. Но не е лъжа, че горещият им танц на рождения ден на Маги Халваджиян е налял допълнително масло я огъня между двамата.


Рачков не е присъствал на купона заради организирано отдавна пътуване в Африка. То е било изместено заради професионални ангажименти и накрая е съвпаднало с празника на продуцента. Това бе през февруари и от тогава никой не е виждал Мария и Рачков заедно на публично място. След снимките на Игнатова с Керязов, до скоро влюбените актьори осъзнали ясно, че връзката им вече е изчерпана.


Няколко месеца двамата живяли с идеята, че все пак има надежда и са нужни малко усилия, за да закрепят любовта. Това са били много трудно месеци и за двамата, издават техни близки. А щом разбрали, че усилията им са напразни, Митко и Мария решили да сложат край на мъките и да се разделят като големи хора.  Не едно голямо, а много малки неща ги довели до това явно необратимо решение.


Двамата имали време да осмислят решението си. Те започнали едновременно да правят ремонти. Той в дома си в София, а тя - в дома на майка си. Така Рачков и Мария поживели известно време отделно и осмислили, че сякаш им е по-добре. Разделили се като приятели, но много трудно преживели раздялата. Митко дори се оказал по-емоционалният от двамата.


Въпреки че съумели да запазят добрия тон помежду си поне на първо време, вече сякаш и той е затворена страница. А причината е публичното изявление на комика, че двамата вече не са заедно. Игнатова не желаела по никакъв начин да коментира личния си живот и била твърдо против подобни прояви, които отново ще насочат целия интерес към тях, пише "24 часа".


Но Рачков се почувствал длъжен да изясни ситуацията, защото не обича да залъгва хората. Това негово действие, обаче, ще му струва прекалено скъпо! Мария в момента му е бясна и не иска да поддържа никакви отношения с него. Помага й единствено това, че от сутрин до вече р е заета с кастингите за "Х фактор". А през септември няма да сегне на стола до Митко в студиото на "Господари на ефира" по решение на Джуди Халваджиян. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
00
преди 6 години
-1
В заглавието: "ето го последният скандал...", в текста - нищо за никакъв СКАНДАЛ. Както обикновено, между заглавието и текста ви няма нищо общо. А дали истината е някъде между тях? Съмнително е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени