Ексклузивно разкритие на ПИК: Веско Маринов се срамува от любовницата си! Трубадурът я представи на родата ПОСЪРНАЛ! (СНИМКИ)

7004
07 Януари 2018, 09:52


Не му е лесно на Веско Маринов! Бардът от Полски Тръмбеш, който на сцената е Бог за почитателите си, но в личен план животът на боговете му е изключително чужд, е обсебен от новата си любовница Веселина Пеева. Бившата сервитьорка от Добрич се е вкопчила здраво в изпълнителя на "Червено вино" и откакто той й позволи да се покаже пред всички в НДК по време на последния му концерт, го следва като сянка из цялата страна.

Като бял ден е ясно, че Веселина прави всичко по силите си да отведе народния любимец до олтара, макар че зад гърба си той вече има два брака и два развода. Освен изявата в Зала 1, на която в края на ноември Маринов събра бабите, в края на ноември се е случило и още едно важно събитие, касаещо личния живот на изпълнителя. Специално за двата концерта, в София пристигнали най-близките роднини на Веселин.

Освен промоцията за пред хората в Зала 1, на семейната сбирка в столичен ресторант Маринов е направил премиера на гаджето и пред родата. От семейната сбирка обаче са отсъствали родителите му, които в последните години са болнави и почти не напускат къщата си в Полски Тръмбеш. На вечерята с двамата адаши като подкрепа на баща си, пристигнала и дъщерята на певеца - Йоана, за която наскоро се разбра, че се е прекратила брака си тихомълком.

И докато всички на семейното кадро са усмихнати като зелки, трубадурът изглежда угрижен и умислен. Вероятно се е притеснявал какво ли впечатление ще остави у роднините греховната му любов. Като хора от провинцията, те били по-консервативно настроени и за тях семейните ценности били над всичко. Затова и имало опасност родата да не одобри Веселина, която е майка на две деца, изостави предишното си семейство заради Маринов.

Заради изпълнителя бившата сервитьорка явно е готова на всичко! Дори и на това за Коледните и Новогодишните празници да предпочете компанията на Веселин, вместо да напомни на наследниците си, че е тяхна майка. Навръх Нова година адашите се веселиха на площада в Банско, а на следващия ден бяха заснети да гонят злите сили заедно с 2500 кукери по време на традиционния новогодишен кукерски карнавал "Старчевата".

Едно е сигурно - обожателките на Веселин Маринов останаха с пръст в устата. Новата му любовница се е взела за негова лична охрана и лично следи някоя нахална почителка да не й отмъкне мъжлето.HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени