Ексклузивно САМО в HotArena! Ето го съдебното решение за попечителство над сина на Емануела! Вижте колко често Динев ще вижда детето и защо НЕ плаща нито лев издръжка

16 Декември 2016, 14:29


Редакторска плесница

 

Първа и единствена HotArena се добра до копие от съдебното решение за попечителството над сина на Емануела и Димитър Динев. Ексклузивни разкрития лъсват от документа, с който само ние разполагаме.

 

От него става ясно какъв режим на родителски контакти е определил съдът. Както HotArena писа по-рано, постановени са привременни мерки, а същинското дело за попечителство на Димитър Динев-младши ще се води след Нова година.

 

Режим на контакти

 

Дотогава бащата на детето ще има възможност да го вижда както следва: „Всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката“.

 

Става ясно, че съдът е взел решение изцяло в полза на Емануела. Припомняме, че певицата е окачествила Димитър Динев като неспособен да се грижи за сина си и макар в документа да е посочено, че все още се събират доказателства по делото, очевидно думите на майката са взети под внимание.

 

Съдът: Майката се грижи добре за детето

 

В решението изрично се посочва, че все още не може да се докаже родителска небрежност или негодност. Все пак, от данните по делото става ясно, че Емануела обгрижва детето и му осигурява спокойна и подкрепяща среда. И тъй като досега Динев-младши е живял с майка си, е редно да не бъде откъсван от нея, за да не се травмира.

 

„В производството по постановяване на привременни мерки съдът следва да се ръководи изключително от интересите на детето на страните. В настоящия случай, както от твърденията изложени в исковата молба, молбите по реда на чл. 127, ал. 3 СК. така и от данните в постъпилите социални доклади се установява, че към настоящия момент детето живее постоянно с майка си, която полага непосредствените грижи за отглеждането му. С оглед на това съдът счита, че към настоящия етап на производството грижите по отглеждане и възпитание на детето следва да се възложат на отглеждащия го към момента родител“, е описано в решението.

 

И се допълва: „На този етап от делото съдът не отрича родителския капацитет и годност на нито един от родителите, но доколкото по делото тепърва ще бъдат събирани доказателства относно тези обстоятелства, като предстои съда да се произнесе и с решение по съществото на спора, то настоящия съдебен състав намира, че детето следва да продължи да живее в обстановката, в която се намира към момента, за да не се травмира същото с временни премествания, свързани с промяна на среда, заобикаляща обстановка и изградени навици. От данните в изготвения социален доклад се установява, че сега детето е обгрижвано от майката, която може да разчита на подкрепяща среда за неговото отглеждане“.

 

Сагата Динев-Емануела

 

Припомняме, че преди няколко месеца Емануела е завела дело срещу милионерския наследник Митко Динев. Тя иска съдът да й присъди попечителството върху малкия Митко, както и да бъде определена месечна издръжка, тъй като до момента бащата не е давал и стотинка.

 

Освен това, Емануела е посочила таткото като неспособен да се грижи на детето, оставя го на детегледачки, а той обикаля нощните клубове.

 

Очаква се в хода на същинското дело да излязат още доста любопитни факти около сагата Динев-Емануела, за които както винаги HotArena ще ви държи в течение и първа ще отразява.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gosho
преди 6 години
-1
Определеният режим за лични контакти на бащата си е абсолютно стандартен за БГ модела.Въпроса тук обаче е друг - що за злобно и безсилно животно трябва да си, да хвърляш фекалии по медиите и да черниш името на родителите ,а в този случай това на бащата? В края на краищата от всичко това, най-ощетено си остава детето...И в стремежа си да се надцакват с долнярски номера и мръсотии ,двамата малоумни родители изобщо не си дават сметка какво причиняват на сина си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фхйлхй
преди 6 години
-1
Тая ще се спука от яд че неможа да стане госпожа Динева;) че не може да цоца както на нея и се иска и явно е решила че по този начин ще накаже бащата, и каква е тази простотия да снимаш съдебни решения, проста, проста че чак дрънка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
k
преди 6 години
-1
Аз не разбирам друго.Защо тия неща са публични и кой ги снима?Явно е,че Емануела иска да изложи Динев,но защо забога тогава има дете от него,когато е видяла начина му на живот докато са били заедно?Естествено ,че детето не може да е грешка,защото то не е виновно.Да си гледа детето и това е.От тия циркове ми омръзна.Има далеч по - важни неща,като например дете което гледа болната си от рак майка!Защо от Хотарена не се включите в такава инициатива,а пишете платени статии за Николета,Мария,Емануела!Хора който слабо вълнуват населението!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 6 години
0
Ако искаха да го вземат щтяха!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ani
преди 6 години
-3
Динев трябва да си плаща издръжка за детето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jeni
преди 6 години
-8
MNOGO SE RADVAM, EMI OBICHAME TE SUPER SI
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени