Ексклузивно в HotArena! Жесток скандал между Гринго и Софка преди сватбата им! Той я хванал да му изневерява и за наказание й отрязал косата!

12 Февруари 2019, 15:00


Защо Софка острига дългата си косата точно преди да сключи брак с любимия си Гринго? Всъщност не тя е хванала ножицата, за да я окастри, и с новата фризура не се е сдобила по собствено желание, узна HotArena.

 

Преди да надянат брачните халки Софка и Гринго преминали през грандиозен скандал. Причината била ревност от страна на мъжа й. Той заподозрял, че певицата му кръшка с друг, хванал ножицата и накълцал косата й.

 

За да се докара в доколкото се може по-приличен вид, Софи отишла и на фризьор, за да заличи комичния резултат от действията на разгневения младоженец.

 

Съвсем не учудва поредната кофти реакция на нацепената батка, тъй като историята помни и други факти. След като Тодор Давидов влезе в затвора, Маринова разказваше в интервюта как я е пребивал и се е стигало до там, че да пуска жалба срещу него в полицията, тъй като се притеснявала и за сина си Лоренцо да не би и той да се превърне в мишена на агресията на любовника й.

 

Веднага след изявленията й и Гринго се включи в обяснителен режим и омекоти ситуацията с думите: „Карали сме се, бутали сме се. Трудно се ядосвам, но като ме ядоса, почвам да викам, хващам си я малко, дърпам си я, за което съжалявам, де, ако съм й причинил страх. Много си я обичам“.

 

Колкото до гражданския брак, не само грозната намеса върху външния вид на чалга певицата допринесе до цялостния й комична визия в най-важния й ден. Както вчера HotArena писа, дизайнерката София Борисова тотално се изгаври с приятелката си, а и с работата си, като я облече в рокля, която изглеждаше като одежда за по-малко от 100 лева, купена от Илиянци.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ама че измислица!
преди 4 години
-4
Тя ли ви го разказа? Нямаше ли да има стресиран вид, ако беше така. А и, все пак тя има уважение към себе си, не би се оставила да се ожени едва ли не насила след такова нещо....ако го е имало.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сава
преди 4 години
-5
Според мен е с перука, която не й отива много.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 4 години
-4
Подстригана ...с коса...без коса ...МАНГУСТАТА си е Мангуста
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха
преди 4 години
-23
Много сте тъпи .... не е подстригана, а косата и е прибрана в кок отстрани... Колко сте зле не е истина хахахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ти си тъпа
преди 4 години
-2
Не виждаж ли че е като малък хулиган дето го е настригала баба му с паницата.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени