Фики Стораро лудува с шаферки, докато Гюлджан гледа бебето

11 Март 2019, 10:57На ергенски живот го удари Фики Стораро. Уж невинно участие на певеца в Студентски град се превърна във вахканлия, след като разгорещени шаферки му налетяха като хищни хиени, научи HotArena.

В началото на вечерта певецът си пеел кротко под аплодисментите на публиката, но постепенно нещата започнали да излизат от контрол.Компания шаферки, които празнували моминско парти се разгорещили и решили, че певецът трябва да им изнесе частно представление. И докато викали Фики да им пее на ушенце, започнали да го опипват по мускулестите ръце.

В началото певецът се дърпал, но постепенно започнал да се отпуска и в един момент започнал да се раздала на партито. Кръшни танци, шотове, купонът продължил до зори,пише „България днес”.


Някъде в този момент Фики съвсем загубил равновесие и раздал максимално. Докато полуголите танцьорки виели снага, певецът ги позаглеждал, но не събирал смелост да ги докосне.


По същото време съпругата на певеца—Гюлджан, си седяла у дома и гледала детето им. Фики се задържаше повече вкъщи след раждането на детето и бе ограничил участията си, но напоследък се е върнал към пълната си програма, за да осигури охолство на любимите си хора.


И междувременно е обграден непрекъснато от фенките си.


„Всеки мъж е изневерявал някога! Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от любов, внимание и много грижи”, споделя изпълнителят.
Той не коментира дали е кръшкал на жена си, но определено фенки не му липсват.


„Човек, който обича, ревнува. Така е, няма как да твърдиш друго. На първо място е доверието и веднъж загубено, не може да се върне”, разкрива Фики, който не крие, че винаги е бил ревнив към жените си.


Фики носи тежка корона смята баща му Тони Стораро. Според изпълнителя големият му син непрекъснато е сравняван с него самия.

През годините за Тони се носеха слухове, че е кръшкал на жена си с не една певица, а сега и Фики понася същите слухове за себе си.


„На Фики му е трудно. Не успях да го предпазя от постоянните сравнения. Той си носи тежката корона на славата”, признава Стораро—старши.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени