Фолк певецът Антонио: Не търсим слава с песента на Денис Теофиков! Говорихме с родителите му

285
17 Ноември 2021, 16:00


Мъката ражда музика! Песента, посветена на Денис Теофиков, вече е факт, а авторите й са категорични, че не търсят слава и пари. „България Днес“ се свърза с Антонио, един от най-близките приятели и колеги на Денис, който е и автор на част от текста.

 

„Грей високо горе в небето, вечно ще останеш в сърцето. Пей високо горе ангелския глас, вечно ще останеш ти един от нас“, гласи припевът на песента в изпълнение на Антонио и Лео.

 

„Всичко е договорено със семейството на Денис, както и това песента да не бъде качена в неговия канал в ютуб. Те предложиха да бъде пусната в канала на Леони, който е баща на Лео. Всички средства от песента ще бъдат дадени на родителите на Денис. Нищо от това, което правим, не е за слава. Всичко е направено за Денис“, споделя пред вестника Антонио.

 

Песента трупа огромна популярност във видеоплатформата ютуб и за броени часове събира 100 хил. гледания. На въпрос какво мисли за нападките срещу близките на 21-годишния Теофиков, които споделят спомени с него в мрежата, Антонио категорично отговори: „Никой не трупа слава на гърба на Денис! Не трябва да си човек, ако правиш такова нещо. Алекса ми е братовчедка, бяха заедно с Денис от няколко години. Никога не са искали да споделят връзката си, защото тя знаеше какъв му е периодът и че не трябва да го свързват с никой. Денис е звезда. Няма какво да се говори на тази тема, че някой си прави реклама на негов гръб.“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Petq
преди 2 седмици
-1
Кой е този Антонио? Поредното джипси... аман.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени