Игра на тронове на хоризонта! Или как удариха Мирослав Йончев, но той отвърна на удара

23 Април 2021, 16:14


През 2007 година Мирослав Йончев дари отличията си на Националния исторически музей, едва на 24години, като един от българите с най-популярен обществен и международен рейтинг, връзки, добро образование  и основен фаворит за бъдещ ръководен пост в държавата.

Нещата в живота не винаги са толкова логично прости. И след промяната на международната обстановка тогава и отказът му на поканата от Божидар Димитров да си сътрудничи и участва в формиращия се по това време проект ГЕРБ, последва почти едногодишен мегашумен арест  по делото Октопод, но срещу Йончев обвинението така и не можа да събере доказателства и да го вкара дори в съда. За това пък бъдещо негово участие и влияние в политико-икономическия живот на страната беше дискредитирано, големият му бизнес в областта на рекламата, шоу бизнеса, модата, конкурси, ивенти, спорт, застраховане и др. беше постепенно усвоен от близки до властта тогава кръгове (вкл. конкурси като Playmate и Мис България (Виолета Сечкова например),а международната му мулти-милионна модна и спортна кариера бяха поставени пред угроза. През 2013г.обаче, кабинетът Борисов 1 пада под  организиран натиск от улицата, а два дни по-късно Йончев е пуснат от ареста без никакви обвинения.

След бенефиса си през 2015г.световният шампион и Мр. Вселена за 2003 и най-добър модел в света за 2005 г. напуска обиден окончателно пределите на страната, не предявява никакви, поне видни, вътрешнополитически или бизнес интереси, оттогава е отрязал всякакви комуникации  с политици, бизнесмени, криминални авторитети или медии от България.

Един от най-красивите българи обаче отказва и предложения да се състезава за чужди държави, а вместо това тъне във ВИП лукс с дъщерята и в дома на един от най-богатите руски олигарси. Счита се за един от най-влиятелните и подплатени с ресурс, контакти и подкрепа българи в чужбина, а влиянието му сред почти един милионната бесарабска общност, имаща над 300 000 гласа и български паспорти е изключително голямо. След ареста му през 2012г. Мирослав Йончев печели с лекота дела и компенсации от държавата за проваления му 2,5милионен договор в Милано, а жена му се е приютила в Столична Община при кмета на ГЕРБ Фъндъкова, непонятно дали го е предала или пък може би е част от сделка. Така отношенията му с управляващите досега изглеждат изненадващо ненапрегнати. Но остава и фактът, че в редките си интервюта в български медии моделът и специалист-магистър по вътрешна политика в миналото винаги е обвинявал ГЕРБ за странната според него смърт на баба му и опитите за неговото лично отстраняване от живота в България, включително и физически.

На 3 април 2021 едни автобуси в Болград и Измайл (Украйна), останаха празни и не влязоха в изборния ден в България, платени от скандално близкия до Патриотите и неведнъж заснеман до Бойко Борисов при неговите визити при Порошенко -бесарабски българин Антон Кисе -осветяван от медиите неведнъж за обща търговия с Български паспорти, съвместно с Патриотите.

Така една партия остана на стотни под чертата, дори и за изненада на своите ръководители, а оттам и гениално изграденото домино на Бойко Борисов за пръв път не сработи - ГЕРБ шокиращо остана без верен съюзник и достатъчно гласове в парламента и полетя към пропастта, с Бойко Борисов начело. А в Украйна се говори, че шампионския саблен удар в до секундата точния момент върху плетеният повече от 20 години управленски възел е по силите, влиянието, знанието и възможностите само на един българин зад граница с морално желание за реванш и той не е нито Васил Божков, нито Цветан Василев . И така докато се готви за война с Русия, Украйна детронира ГЕРБ!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
0
Може да напишете книга за тайните масонски сбирки, на които мистични люде ръководени от спортиста и манекена Мирослав Йончев създават сценарий за отмъщение и гибел на всички недостойни индивиди. Ами всяка круша си има опашка!! Мирослав Йончев е първи в спорта,модата,конкурси всякакви,но за останалите фантазии свързани с избори,детрониране и т.н. той е много дребна "цаца" за да се справи с тази история/ ако е вярна разбира се/. Въпроса кой дърпа конците на "висшите масони" остава без отговор ? Ами не пишете глупости.!! Ние трева не ядем!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не сме толкова тъпи
преди 2 години
0
Въпреки категоричната ми неприязън към Борисов и Каракачанов, се гнуся от подобни материали. Тук няма дори капка срам, че може някой да разчете поръчка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени