Жест! Иво Димчев раздава пари на феновете

31 Август 2021, 15:00


Екстравагантният певец Иво Димчев обеща на феновете си, че от този момент насетне на всеки негов концерт ще им раздава пари, узна HotArena.


Причината – макар меломаните да си тръгват щастливи от музикалните събития, те винаги са по-бедни материално, тъй като харчат пари на бара, а Димчев даде заявка да наруши това „правило“. Заканата му е в тон и с новата му песен “Пари и Любов“, в чийто клип той размята банкноти пред себе си.

 

„Хората са свикнали с идеята, че на един нормален концерт субстанцията "пари" се движи винаги от зрителя към певеца или от зрителя към бара. Хората са свикнали, че след концерт си отиват по-богати духовно, но по-бедни материално, защото са похарчили пари за вход и за алкохол. Именно затова написах песента „Пари и Любов“, за да мога да си позволявам от тук нататък на всеки мой концерт поне за 4 минути да нарушавам това правило.


Та, по този повод преди концерт вече ще си заделям по едни 200-300 лева, които да мога да раздавам на моята мила публика всеки път, когато изпълнявам тази чудесна песничка! Пък един ден, като се позамогна ще заделям по един два бона. Защо пък не! Веднъж се живее!, написа той в Инстаграм, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени