Лейди България заби милионер

https://hotarena.net/laifstail/leidi-balgariia-zabi-milioner HotArena.net
Лейди България заби милионер

Подари й лимузина за половин милион

Носителката на титлата „Лейди България“ Карина Атанасова заби милионер, пише Телеграф. Половинката на красавицата е швейцарец, но заради нея се установил да живее в Пловдив. Само година след като стана Лейди България, моделката вече изживява приказката за Пепеляшка от първо лице.

По време на снимки във Франция красавицата се запознава с милионера. Господинът се влюбва в нея от пръв поглед и, както самата тя казва, се превръща в най-големия й почитател. Той е по-възрастен от нея, има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас. Любовта между двамата се случва бързо, а той я залива с подаръци.

Карина е засечена да обикаля улиците на Пловдив с луксозна лимузина. Пред изданието тя признала, че колата й е подарък от половинката. Автомобилът е лимитирана серия. Годеникът й явно не пести средства, защото возилото е на цена половин милион лева. С подобен модел в България се придвижва поп фолк звездата Азис.

Предложението за годеж дошло навръх Свети Валентин, след като Карина получила пръстен с диамант, похвали се още тя.   

3 Коментара

Озадачен

преди 1 година

Видяхме как паркира тая парцалеса на едно място за две коли, дето едва се вижда зад волана. Смешна проститутка!

Коментирай

Карина Атанасова

преди 1 година

Но съм с милионер а ти си на заплатка!

Коментирай

Bravooo

преди 1 година

Лапай на гнусния дядка сиренясалия хОй

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.