Миски и фолк певици се фукат с дипломи, взети по втория начин! Най-абсурдните висшистки: Златките, Джулиана Гани, Нора Недкова и Жени Калканджиева са лоша реклама на висшето образование!

03 Януари 2020, 13:00


Висшето образование в България отдавна не е това, което беше преди години, а най-прясното доказателство за срива на неговата стойност е дипломата, с която плеймейтката Нора Недкова се похвали наскоро. Тя вече има тапия за бакалавър по маркетинг от НБУ, макар да се мълви, че няма и един ден присъствие на лекции и упражнения, видя HotArena. За съжаление Нора не е единственият пример за това колко ниско могат да падат българските вузове. В страната ни е пълно с миски и фолк изпълнителки, сдобили се неясно как с дипломи за висшистки.

Джулиана Гани преподава на студенти

Джулиана Гани е сред най-ярките доказателства за това, че не е важно какво имаш в главата си, а как го представяш пред хората. Дългокраката силиконова бомба е успяла да мине цели три курса на обучение в Аграрния университет в Пловдив. Понастоящем плеймейтката често изтъква, че има „три висшета”. Във вуза пък явно са много доволни, че тя е тяхна студентка, защото са ѝ посветили статия на официалната си страница.
„Гордея се със своя университет, затова реших отново да дойда тук, за да повиша квалификацията си”, са думи на Джулиана, цитирани в текст, с който се съобщава, че е записала втора магистратура в Аграрния – „Арт мениджмънт”. Авторите на статията уточняват, че Гани е „дипломиран бакалавър от специалност „Икономика на туризма“ във ВУАРР (Висше училище по агробизнес и развитие на регионите – б. а.).
„Учих с голямо удоволствие. Професорите тук са изключителни, а ректорът винаги е давал всичко от себе си, за да се чувстваме добре“, споделя секс бомбата. Тя приключила първото си обучение с успех 5.55, а това я мотивирало да запише второ висше - „Управление на проекти“. Първата си магистратура завършила с още по-висок среден успех – 5.81. На държавните изпити пък успяла да постигне резултат 6.00 – става ясно от статията в сайта на Аграрния университет.
Не е ясно защо точно във ВУАРР Гани е решила да следва „Арт мениджмънт” – специалност, която е напълно несъвместима с предмета на научна дейност, върху който е фокусиран вузът. Но пък е публично известно, че преди година ректорът лично покани Малката Джулка не само да учи, но и да преподава в ръководения от него университет. „Ще обяснявам на студентите как да се държат пред камера, как да се обличат и как да се хранят”, поясни тогава звездата от „ВИП Брадър”.

Златка Димитрова учила „световна математика”

Плеймейтката Златка Димитрова завинаги ще остане в историята на „ВИП Брадър” с „откритието”, че Великобритания е столица на Англия, а Босна –на Сърбия. Но въпреки, че „прозренията” й са абсурдни, тя също може да се похвали с диплома за висше образование. Еротичната моделка, известна с афинитета си към сериозно обвързани мъже, е горда притежателка на кетап по финанси. Тя е завършила Бургаския свободен университет.
Не може да се каже, че Златка е била блестяща студентка, но ако се съди по резултатите от положените изпити, не е била и от най-слабите. Средният успех от дипломата ѝ е: добър 4,10.
Секс бомбата се справяла сравнително лесно с ученето. Но имало и препъни камъни. „Най-трудно ми беше със световната математика“, сподели преди време плеймейтката, визирайки световната икономика.

Ходила ли е Жени Калканджиева на лекции по право?

Жени Калканджиева има юридическо образование, но съществуват сериозни съмнения дали дипломата ѝ от Югозападния университет в Благоевград е истинска. От години се носят слухове, че бившата Мис България е платила, за да я направят висшистка. Говори се, че тя стъпила за пръв път във вуза, когато отишла да си вземе тапията.
Според мълвата Жени никога не е имала намерение да практикува правото, но не искала да остава среднистка, защото в агенцията ѝ „Визаж” имало много момичета с по-добро от нейното образование. И за да не шушукат зад гърба ѝ, че е неука, решила да се запише в Юридическия факултет.

Наталия Гуркова – юристка с корона

Едва ли има жена, на която дипломата по право да й отива по-малко отколкото на Наталия Гуркова. Определяната за Мис България на всички времена красавица може да влезе в много образи, докато позира пред обективите, но ролята на строг юрист, който се рови в закони и наредби, не ѝ пасва. Още когато печели короната за най-хубава нашенка през 1998 г. тя е студентка по право в Югозападния университет, където учи и пиар. Гуркова никога не е практикувала двете си специалности, но може да се каже, че се справя добре със собствения си пиар. В юридическия факултет тя се записала само защото през 90-те така било модерно.  

Плеймейтката Ася Капчикова – философ от СУ

Ася Капчикова си изкарва хляба с еротични фотосесии и секси танци по нощните клубове, а се говори, че не са и чужди и други, много по-скандални начини за привличане на финансови потоци. Затова е странно, че Мис Плеймейт 2016 е последователка на Талес и има диплома по философия от най-престижното висше училище в България – СУ „Климент Охридски”. Красавицата даже е практикувала специалността си пред подрастващи – стажувала като преподавателка в училище.
Как ли биха реагирали родителите днес, ако Ася пак влезе в класните стаи на рожбите им? Едва ли биха били много щастливи.

Златка Райкова е магистър по застраховане

Нощна София още помни купона, който Златка Райкова вдигна преди 9 г. за дипломирането си във Висшето училище по застраховане и финанси. На абсолвентското парти на сексбомбата се вихреха стриптизьори, а фолк дивата Деси Слава пя на ушенце на новоизпечената висшистка.  
Пазарджишката плеймейтка е магистър по застрахователно дело. И до ден днешен обаче не е ясно какви знания има по специалността си.

Кали изкара две висши

Докато си отглеждаше трите деца от трима различни мъже, фолк ветеранката Кали успя да вземе и две висши образования. И тя като Малката Джулка си държи на вуза, само че в дипломите й не са от Аграрния, а от Софийския университет. Певицата е бакалавър по психология и магистър по философия.
За какво са ѝ тапиите на Кали, и самата тя сигурно не знае. Изпълнителката на хита от 90-те „Наш’та система 4-4-2” никога не е практикувала нито една от двете си специалности, а и едва ли някога ще си изкарва хляба с тях. А и кой ли би потърсил специализирана помощ от психоложка, която не може да подреди дори собствения си личен живот?

Кучкова е дипломиран счетоводител, Бориса – бизнес администратор

Още две родни моделки се радват на дипломи, които сигурно държат в рамки на стените си, защото едва ли някога ще им притрябват. Това са Елена Кучкова и Бориса Тютюнджиева. Първата е завършила счетоводство в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, но успехът ѝ като Мис Плеймейт е проправил много по-права и широка пътека пред нея. Втората е с американска диплома по бизнес администрация – нищо че никога не е ходила на лекции и упражнения зад океана, където са издали тапията й, а само в Правец. За частния вуз, който посещавала Бориса в родния град на Тодор Живков, се твърди, че е филиал на университет в Сиатъл, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 години
0
Щом не работят това за което са ''учили'' и дипломирали значи дипломите им са менте.Тя и Венетка Райкова са фукаше с завършени цели три висши образования,но не работи нищо от това за което са и дали диплома.Все се бута да е телевизия и да се занимава с жълтини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дипломирана
преди 3 години
-4
И не знам Кали къде я набутахте при тия, тя си е човек с профисия, освен това интелегентна, умна, с позиции човек, беше водеща. Защо да няма образование тя точно, то е нормално да има.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дипломирана
преди 3 години
-1
Тези, които цитирате са друга история, нормални момичета, били манекенки в някаква част от младостта си. Тези за които е статията са тотално прости, неуки обикновени вулгарни бръмчалки, повечето по метър и шестдесет, с несъразмерни за късите им крайници подобрения. Златка има модна линия, това признавам, но за човек, имащ отношение към образованието, сори, абсурдно е ако ще да е с 5 дипломи. Жени има бизнес и е от друго тесто. Тоца си е куку, с особена склонност да колекционира титли, дипломи и да се натрапва в пространството с каквото свари, иначе си е грозна и неприятна, не блести с нищо, то е видимо и ясно. Останалите дори не заслужават коментар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Milla
преди 3 години
0
violeta Galabova- parvata Miss Bulgaria- 1990 e diplomiran lekar i praktikuvash pediater v USA. Stella Ognianova- Miss Bulgaria 1994- zavarshila uspeshno UNSS. No, mili moi, govorim za dalechnite stari vremena. Togava vsichko beshe razlichno....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
987
преди 3 години
0
Това са специалности или пък ако не специалността е ала бала то вузчетата са платени и всеки може да изкара нещичко не по трудно от един курс. Дайте плеймейтка финансист магистйр от УНСС или юрист от СУ и може вече да се учудим. Дайте такива, които практикуват професията, коато ся завършили или нещо са постигнали като са почнали да я практикуват? Проститутки до старост и после маникюристки. Това е пътя. А по пътя разказваме наляво нядясно как имаме висше. И се връзвят само тия дето го нямат. Останалите се смеят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди 3 години
0
Ако на Антония Петрова повярваме малко може да предположим, че малко в Арбитражния съд е поработвала. Реализирана в сферата на правото е може би Елена Ангелова, но и там не знам със сигурност.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени