Митьо Пищова: Имам тумор! (Шоуменът пак прескочи трапа)

26 Май 2021, 17:07


Митьо Пищова претърпя две тежки операции на дебелото черво и отново прескочи трапа, узна HotArena.


"Спука ми се язвата на дебелото черво поради моя грешка, защото пия лекарства за разреждане на кръвта заради проблемите ми със сърцето, и стана фал. Получих кръвоизлив. Бях в комплекс в Харманли, за да занеса короните, роклите и друг реквизит за конкурса ми "Топмодел на България", който организирам от 31 май до 5 юни. Отидох до тоалетната и всичко беше в кръв, Закараха ме в болницата в Харманли и от там в Хасково", разказва Митьо Пищова пред Галерия. 


Той претърпя две операции като за него лично се погрижи шефът на болницата д-р Георги Гелов. При втората интервенция му отстраняват тумор и в момента го изследват за злокачествени клетки, но според медиците по-скоро е доброкачествен. Заради загубата на кръв шоуменът получава тежка анемия, но след вливане на десетина банки се стабилизира. Въпреки премеждията обаче той не се иплашил, че умре, тъй като вече няколко пъти е прескачал трапа. "Четири пъти преживях инфаркт, като при последния преди 6 години бях 21 дена в кома и си говорих с Господ. През цялото време до мен бяха баба ми и дядо ми, които са покойници и виждах светлина. Никой не вярваше, че ще се събудя, но оживях"., споделя Пищова.


"Родил съм се на гробището в село Батак, майка ми била бременна, ама отишла на нивата. Не могла да издържи, влязла в гробището и легнала на гроба на един поп. Там съм се родил", разказва зевзекът. Не се страхува от смъртта, защото е обиколил света, изкарал е един тон пари и е преспал с 3621 жени. Отделно в края на 2020 оцеля от ковид. Въпреки това той продължава да се хвали, че има шест любовници в момента - за всеки ден по една, а в неделя почива. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени