Мон Дьо се страхува да не се пръсне по шевовете!

3705
30 Юли 2011, 14:35


Редакторска плесница

 

 

О, Боже мои! Мон Дьо е едва на 32 години, а ако продължава в същия дух, скоро ще се пръсне по шевовете. Този път плесницата си я удари самият Мариян Станков, който си призна пред „24 часа” – „Да, ужасно съм дебел”.

 

 

Алилуя! Мон Дьо (в превод: „Боже мои”) получи просветление за килограмите си. Светският хроникьор осъзна, че ако продължава в същия дух, скоро може да се пръсне по шевовете. Проблемът е, че не прави нищо, за да промени този факт.

 

 

Покрай оплакването за излишните килограми, Мон Дьо споменава и за мерките, които взима срещу напълняване. А именно – хапване на повече тестени изделия, пържено и поне по три шоколада на ден, разбира се – никакво посещаване на фитнес зали. С този „диетичен режим” и Искра Фидосова ще отслабне!

 

 

Преди време жълтите издания писаха, че най-голямата мечта на Мон Дьо била да му направят липосукция на дупето и на корема. Той ненавиждал как изглежда четирибуквието му в огледалото и затова спестявал пари за пластична хирургия. Но това беше преди повече от година, явно още не ги е събрал...

 

 

По ирония на съдбата професията на Мон Дьо се изразява в критикуване и плюене по звездите и техните недостатъци. Светският хроникьор, който прелива от екрана и мъчно го хващат в кадър, често изпада в ситуацията „присмял се хърбел на щърбел”. Нещо подобно на парадокса с Фънки, който обиждаше закръглените кандидати в Мюзик Айдъл и им казваше, че е недопустимо да изглеждат по този начин.

 

 

Но ние не сме толкова жлъчни и язвителни! Ние добре разбираме недостатъците на родните звезди, приемаме ги. Затова пожелаваме на Мон Дьо да не се сбъднат опасенията му и да успее да се ограничи в рамките на собственото си туловище.

 

 

Кирил Арабаджиев
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Админ
преди 10 години
-2
Първите три коментара са написани от един и същ човек или от трима различни фена на Мон Дьо? Ако е второто съм направо изненадан, че има цели трима фена:) Другия вариант е да е Мон Дьо. Ако е така; Пич си и аз съм ти фен:) Иначе за Дрън; кефиш с този коментар, само това ли успя да измислиш?:)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дрън
преди 10 години
0
И ние какво да направим? Скапано порно сайтче. Лъха на евтинко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Da
преди 10 години
-1
Poshlo. Mnogo vi padna nivoto. Alo!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да не стане късно
преди 10 години
-1
Какви са тези глупости? Много ниско ниво, защо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени